Minelli lansează „Silver & Gold | Chapter II”. Pentru acest album artista a colaborat cu producători de pe tot globul

Minelli: „Este într-adevăr o bijuterie”

Scris de: Daoud Andra

01 Mar. 2023

Minelli lansează „Silver & Gold | Chapter II”. Pentru acest album artista a colaborat cu producători de pe tot globul

După doi ani de muncă în studio, Minelli este gata să își surprindă fanii cu primul ei album din carieră. Materialul discografic conține 14 melodii și se intitulează „Silver & Gold | Chapter II”. Cu cine a colaborat Minelli și la ce să se aștepte fanii artistei.

Minelli lansează albumul „Silver & Gold | Chapter II”

Minelli vine cu o surpriză pentru fanii ei, la început de primăvară. Artista a lucrat la album în ultimii doi ani, iar pe 3 martie toți fanii ei vor putea asculta cele 14 piese noi. Artista este foarte mândră de cum a ieșit albumul și spune că este „într-adevăr o bijuterie”.

Cântăreața a colaborat cu unii dintre cei mai buni producători și compozitori din lume. Are piese semnate de Freedo, care a mai compus și pentru The Chainsmokers, Rita Ora și Ava Max. Jordan Shaw, care a compus și pentru Afrojack și Armin van Buuren sau Yoshi Breen, care a scris piese pentru Tiesto, Karol G și Lost Frequencies se numără și ei printre cei cu care a colaborat Minelli pentru album.

Citește și: Cum a ajuns Alexia Țalavutis celebră: „Eram pregătită”. A făcut primii pași către o carieră artistică încă de la o vârstă fragedă VIDEO EXCLUSIV

Numele albumului este dat de una dintre cele mai energice piese. „Silver & Gold” sună ca un soundtrack de film și te captivează de la prima ascultare.

Minelli lansează “Silver & Gold | Chapter II”
Minelli lansează albumul nou pe 3 martie

Minelli s-a lansat într-o trupă de fete

Minelli a devenit cunoscută în industria muzicală la începutul anilor 2000. A cucerit rapid publicul din România și nu numai, pentru că succesul pieselor ei a depășit granițele țării. A compus piese pentru artiști precum Inna, după care s-a lansat ca artist solo.

Artista cochetează cu muzica de la vârsta de 11 ani, atunci când a început să cânte într-o trupă din orașul ei natal. În 2004 a venit la București, iar ulterior a făcut parte din trupa Wassabi, fondată de Marius Moga, alături de Lora. După ce trupa s-a destrămat, a început să facă muzică pe cont propriu.

Citește și: Cu ce semne a rămas Mădălina Craiu, în urma filmărilor pentru Clanul: „M-am lovit de două ori”. Ce dezvăluie despre legătura cu colegul său, Marian Olteanu EXCLUSIV

Cea mai de succes piesă a ei este „Rampampam”, al cărei videoclip a adunat peste 250 de milioane de vizualizări pe YouTube. Melodia a ajuns pe locul 4 în topul căutărilor pe Shazam Global și pe locul 1 în Shazam Global Dance.

Albumul „Silver & Gold | Chapter II” apare pe 3 martie, iar piesele pe care le conține sunt: „Think About U”, „Could Be Something”, „Deep Sea”, „Silver & Gold”, „Maracatu”, „Crazy”, „Tonight”, „Drinks on Mi”, „Stay Awake”, „Vitamin U”, „Routine”, „Memories”, „Don’t u Worry” și „Kill the Lights”. Primele 3 sunt disponibile deja pe internet, iar celelalte vor putea fi ascultate odată cu lansarea materialului discografic.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *