Mircea Badea, reacție în cazul Simonei Halep: „Cum i-a vârât nevasta lui Mouratoglou, în salata de boeuf?”. Detaliul care i-a atras atenția

Mircea Badea: „Cum s-a întâmplat concret?”

Scris de: Daoud Andra

26 Oct. 2022

Mircea Badea, reacție în cazul Simonei Halep: „Cum i-a vârât nevasta lui Mouratoglou, în salata de boeuf?”. Detaliul care i-a atras atenția

Mircea Badea a reacționat în cazul legat de dopajul Simonei Halep. Moderatorul a vorbit despre subiectul momentului, dar și despre teoriile care circulă în jurul acestui subiect. Prezentatorul de la „În gura presei” a comentat, în stilul caracteristic, zvonul potrivit căruia soția lui Mouratoglou ar fi sabotat-o pe Halep.

Mircea Badea a vorbit despre scandalul legat de dopajul Simonei Halep

Informația că Simona Halep a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă la testele anti-doping a făcut valuri în presă, atât în țară, cât și în străinătate. S-a discutat intens pe marginea subiectului legat de prezența Roxadustatului în sângele sportivei.

Recent, au apărut mai multe teorii potrivit cărora jucătoarea de tenis ar fi ingerat substanța fără să știe. Una dintre teoriile care au circulat susține că soția lui Patrick Mouratoglou, fostul ei antrenor, ar fi sabotat-o pe Simona, din cauza geloziei. Teoria a fost comentată și de către Mircea Badea, în ediția de seara trecută a emisiunii „În gura presei”.

„Văd că sunt unii care măcăne prin presă, inclusiv v-am citat ieri pe unul, nu știu ce doctor de la o structură sportivă. Că zice, domne că poate nevasta lui Mouratoglou i-a vârât. Păi i-a vârât cum?

Adică s-a dus ea în vizită… Cum s-a întâmplat concret? S-a dus doamna Halep în vizită acasă la Mouratoglou și i-a zis aia: Dragă Simo, am făcut o salată de boeuf, mi-a ieșit extraordinar! Uite, asta e porția ta! Specială! Din asta mănânci tu! Cum așa? Cum a făcut?”, a spus Mircea Badea pe post.

Mircea Badea, reactie in cazul Simonei Halep
Simona Halep a picat testul anti-doping efectuat în luna august la US Open

„Simona a făcut 106 teste anti-doping”

Dana Safta, un medic apropiat Simonei Halep, a vorbit recent despre afecțiunea de care suferă sportiva. Halep are probleme cu glanda tiroidă și ia tratament hormonal pentru a le ține sub control. Într-o interveție la Antena 3 CNN, Dana Safta a spus că fratele Simonei i-a dezvăluit că sportiva a făcut mai mult de 100 de teste anti-doping în ultimii ani.

„Am însoţit-o la o parte dintre competiţii. Fratele Simonei mi-a spus că, în decurs de şase ani, Simona a făcut 106 teste anti-doping. Pe 21 septembrie a mai făcut un test în România, care a ieşit negativ. Pe 7 octombrie i s-a făcut alt test, tot negativ.

A venit în ţară, a făcut analize, a avut consultul cu medicul anestezist. Declaraţia în faţa medicului anestezist (n.r. – pentru operaţia la nas) a fost cu tot ce ia drept tratament cronic. Am acceptul Simonei să vă dezvălui tratamentul ei cronic, că ea lua zilnic pastilă de Euthyrox 50mcg şi o tabletă anticoncepţională, ştiute, fără alte probleme pentru comisia de la WTA”, a spus medicul.

Cât despre felul în care substanța ar fi putut ajunge în sângele Simonei, doctorița a adăugat:

„Am întrebat-o pe Simona ce face cu sticlele de apă în vestiar. A zis că întotdeauna le închide şi le pune în sacul ei. Acesta nu e introdus în vreo cuşetă, dar nici nu ar putea să facă cineva aşa ceva… să-i pună ceva în sticlă.”, a mai spus Dana Safta la Antena 3 CNN.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.2 50 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *