Mirela Vaida, imaginea care a cucerit internetul. Mesajele de la fani nu se mai opresc

Ce fotografie a publicat Mirela Vaida pe rețelele sociale

Miercuri, 30 august, este o zi importantă pentru Mirela Vaida, celebra prezentatoare de la Acces Direct, având în vedere că două dintre cele mai importante persoane din viața ei își serbează ziua onomastică. Este vorba despre fiul ei, Vladimir, pe care îl cheamă și Alexandru, dar și despre soțul ei. Cu această ocazie, vedeta a publicat o imagine cu copilul ei care i-a cucerit pur si simplu pe internauți!

Iată ce imagine a publicat Mirela Vaida cu micuțul Vladimir, de Sfântul Alexandru. Fanii nu au contenit cu urările

În vârstă de 41 de ani, Mirela Vaida este considerată una dintre cele mai bune și carismatice prezentatoare de televiziune de la noi din țară, fiind moderatoare de ani buni la Acces Direct.

Vedeta este căsătorită cu Alexandru Vaida încă din anul 2009 și au împreună trei copii pe care-i iubește enorm, Carla, Vladimir și Tudor. De Sfântul Alexandru, două persoane din familia prezentatoarei își serbează ziua onomastică.

Este vorba despre partenerul ei de viață și despre micuțul Vladimir, pe care-l cheamă și Alexandru. Cu această ocazie, Mirela Vaida a postat o fotografie superbă cu puiul ei, iar în dreptul acesteia a scris un mesaj emoționant.

”Laa mulți ani, Alexandru și Alexandra. Noi avem doi Alexandri în casă: tati și Vladimir-Alexandru! Să fiți fericiți cu toții, sănătoși și împliniți în toate!

Să aveți o zi minunată!!  #mirelavaida #anniversary #sfalexandru #family #momof”, a scris vedeta în dreptul fotografiei de pe contul de Facebook.

Citește și Ce studii are Mirela Vaida. Domeniul în care nu a profesat niciodată: „Era concurență mare și se intra foarte greu!” VIDEO EXCLUSIV!

Fiul Mirelei Vaida
Fiul Mirelei Vaida

Cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida

Mirela Vaida și soțul ei și-au unit destinele în anul 2009. Vedeta a povestit, la un moment dat, că a fost cerută în căsătorie într-un moment cu totul și cu totul neașteptat.

”Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam de 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur!”, spunea, acum ceva timp, prezentatoarea TV.

Cu ce se ocupă, însă, bărbatul care o face de atâta timp fericită pe Mirela Vaida? Ei bine, Alexandru este director comercial al unei companii din Sibiu. Spre deosebire de soția sa, el este o fire discretă, care se ține departe de lumina reflectoarelor.

”El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram.

El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta.

Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, a precizat moderatoarea într-un interviu pentru Viva.

Citește și Toată lumea o știe pe Mirela Vaida, însă cine este soțul ei, de fapt. De ce nu dorm în același pat!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *