Moarte tragică pentru un actor din Pirații din Caraibe. Starul a fost sfâșiat de un rechin

Doliu uriaș în cinematografie!

Un actor din ”Pirații din Caraibe” a încetat din viață duminică, pe data de 23 iunie 2024, la vârsta de 49 de ani, după ce a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surfing în Hawaii. Incidentul tragic s-a petrecut în apropiere de Goat Island, unde starul, care era și salvamar și instructor de surfing, se afla în timpul liber.

Un star din Pirații din Caraibe a fost atacat și ucis de un rechin

Tamayo Perry, căci despre el este vorba, a avut parte de o moarte cumplită la vârsta de 49 de ani. Celebrul actor, cunoscut pentru rolurile sale din filmele ”Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi” și ”Îngerii lui Charlie”, a fost atacat și ucis de un rechin în timp ce făcea surfing în Hawaii.

Conform Departamentului Serviciilor de Urgență, incidentul a fost raportat de un martor care a observat un bărbat suferind de ceea ce părea a fi mușcături de rechin, notează Sky News.

Serviciile de urgență au sosit rapid la fața locului, pe plaja Malaekahana, chiar înainte de ora locală 13.00. Salvatorii l-au adus pe Perry la mal cu ajutorul unui jet-ski, însă, în ciuda eforturilor paramedicilor, actorul a fost declarat decedat la scurt timp după aceea.

Shayne Enright, reprezentant al Departamentului Serviciilor de Urgență din Honolulu, a confirmat decesul, subliniind impactul tragic al pierderii pentru comunitatea locală și pentru cei care l-au cunoscut.

Tamayo Perry

Cine a fost Tamayo Perry

Tamayo Perry și-a început cariera în departamentul pentru Siguranța Oceanică din Honolulu în iulie 2016. Pe lângă cariera sa cinematografică, acesta era cunoscut și respectat pentru activitatea sa de salvamar și pentru abilitățile sale de instructor de surfing.

Kurt Lager, șeful interimar al instituției, a spus despre Tamayo Perry că era ”un salvamar iubit de toți”, remarcându-i personalitatea contagioasă și impactul pozitiv pe care îl avea asupra celor din jur. ”Era bine cunoscut pe coasta de nord. A fost un surfer profesionist cunoscut în întreaga lume”, a adăugat Lager.

Citește și Silvia Stanciu, despre întâlnirea cu Johnny Depp: “Am fost cazată tot acolo, între noi era doar un culoar!”. Trebuia să joace alături de marele actor, la un moment dat VIDEO EXCLUSIV!

”Un om al apei foarte iubit și foarte respectat”

Primarul din Honolulu, Rick Blangiardi, a descris moartea lui Tamayo Perry drept ”o pierdere tragică”, subliniind respectul și afecțiunea pe care comunitatea o avea pentru el. ”Tamayo a fost un om al apei foarte iubit și foarte respectat”, a spus Blangiardi, accentuând faptul că Perry era apreciat nu doar pentru abilitățile sale profesionale, ci și pentru caracterul său deosebit.

Viața și cariera lui Tamayo Perry au fost marcate de pasiunea sa pentru ocean și pentru sporturile de apă. Pe lângă contribuțiile sale în film și televiziune, Perry și-a dedicat o mare parte din timp siguranței și educației altora în domeniul surfingului. Comunitatea surfingului din Hawaii și colegii săi de la Ocean Safety îl vor aminti întotdeauna ca pe un prieten devotat și un profesionist exemplar.

Moartea lui Tamayo Perry este o pierdere imensă pentru toți cei care l-au cunoscut și iubit. În aceste momente dificile, gândurile și rugăciunile se îndreaptă către familia și prietenii săi, care au pierdut un om remarcabil, plin de viață și pasiune.

Citește și Viorica și Ioniță de la Clejani, așa cum nu i-ai văzut vreodată. Unde s-au pozat cu Johnny Depp, imagini virale!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *