Modele unghii Crăciun 2022. Uită de roșul clasic și alege o manichiură inedită de sărbători

Modele unghii Crăciun 2022. Ne apropiem cu pași repezi de sărbătoarea Crăciunului. Iată câteva idei pentru o anichiură perfectă
Modele unghii Crăciun 2022. Uită de roșul clasic și alege o manichiură inedită de sărbători

Manichiura este extrem de importantă, iar de Crăciun, saloanele de infrumusețare sunt aproape pline și asta pentru că fiecare femeie vrea să devină la final de an specială. Modele unghii Crăciun 2022, pentru doamnele și domnișoarele care vor ca în prag de sărbători să iasă din tipare.

Ne apropiem cu pași repezi de sărbătoarea Crăciunului. Pregătirile sunt în toi, bradul trebuie împodobit, iar gospodinele se gândesc deja de preparate vor pune pe masa de Crăciun.

Însă, pentru a reuși să vă creați dispoziția pentru cea mai frumoasă perioadă din an, trebuie să vă faceți o manichiură, pentru o stare de spirit bun. Iată câteva idei:

Manichiura cu sclipici sau roșu clasic. Modele de unghii pentru Crăciun 2022

Cea mai simplă opțiune atunci când alegeți să vă faceți manichiura de Crăciun este culoarea roșie. Acest stil de manichiură nu se va demoda niciodată. Și sclipiciul este la mare căutare, atât cel argintiu cât și cel auriu.

Astfel, puteți încerca fără probleme o manichiură cu sclipici sau roșie clasic pentru a avea unghii fermecătoare pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă.

Roșu clasic în combinație cu auriu

Dacă iubiți roșu pe unghii, Crăciunul este cea mai bună perioadă pentru un model de unghii roșii mai interesante.
Drept urmare, pentru a reuși să obțineți cea mai specială manichiură pentru sărbătorile de iarnă puteți să optați pentru un roșu foarte aprins cu sclipici auriu.

Modele unghii Crăciun 2022
Modele unghii Crăciun 2022

Conform specialiștilor, o ojă roșie semipermanentă cu sclipici va oferi manichiurii un aspect cu adevărat în spiritul Crăciunului. Acest design este foarte ușor de realizat și acasă, vă trebuie doar puțină imaginație.

Alegeți desenul pe unghii

Dacă aveți o pensulă subțire și culorile de ojă roșie și auriu, vă puteți pune imaginația în joc și puteți crea tot ce vă doriți pe propriile unghii. În acest caz, nu trebuie să apelați la ajutorul unui specialist, mai ales dacă aveți talent. O idee ar fi să vă desenați pe unghii globuri sau brad.

Un model foarte popular sunt bulinele, care pot fi realizate cu ajutorul unui instrument punctator cu o bilă pentru decorare.

Modele unghii Crăciun 2022
Modele unghii Crăciun 2022

Dacă nu vreți totuși să vă desenați ceva pe unghii, puteți încerca diferite stickere cu apă sau autocolante. De asemenea, se pot folosi ștampilele pentru desen. Cu ajutorul acestor trucuri în doar câteva minute îți poți crea un model unic și frumos de unghii de Crăciun.

O altă idee este să cumpărați pigment de lustruire „chromatic mirror”. Fiind un luciu final, pigmentul poate fi foarte simplu de lustruit.

Unghii nonconformiste

O nuanță foarte adorată de către femei în această perioadă este violet, dar nu un violet simplu dar care este iluminat cu auriu.

Culoarea aceasta violet este aleasă în general de femeile romantice. Puteți folosi abțibildurile full nail, fiind o metodă revoluționară în nail art. Rezultatul este spectaculos, iar în doar câteva minute puteți obține un model de unghii nonconformist și ieșit din tipare.

Modele unghii Crăciun 2022
Modele unghii Crăciun 2022

De asemenea, poți alege și un model de unghii specifice Crăciunului, însă poți să abordezi un desen mai interesant, spre exemplu un ren sau un french în culori aprinse precum verdele sau albastru.

Modele unghii Crăciun 2022

Combinațiile de culori precum roșu cu verde, auriu cu verde, alb cu albastru sau argintiu sunt foarte potrivite pentru unghiile de Crăciun.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.6 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *