Modele unghii Halloween 2022. Cele mai înfricoșătoare idei de manichiură

Modele unghii Halloween. Ține doar de imaginea voastră, atunci când vă apucați să realizați modelul de pe unghii.
Modele unghii Halloween 2022. Cele mai înfricoșătoare idei de manichiură

Modele unghii Halloween 2022 care vă vor fi cu siguranță, o sursă de inspirație. Halloween-ul se aopropie cu pași repezi, iar pe 31 octombrie, cei care sărbătoresc această zi își vor pune imaginația în practică. Pentru femeile care își doresc să aibă un look complet de Halloween, specialiștii au realizat câteva modele ce pot fi purtate pe unghii în noaptea de Halloween.

Modele unghii Halloween 2022. Idei înfricoșătoare

Modelele de unghii special create pentru Halloween sunt extrem de variate. Ține doar de imaginea voastră, atunci când vă apucați să realizați modelul de pe unghii.

La petrecerile tematice, nu doar vestimentația trebuie să fie una adecvată, ci și manichiura. Modele spectaculoase pot fi realizate pe unghii cu puțină răbdare și imaginație. Iată mai jos, câteva modele de unghii pentru Halloween.

Manichiură cu dovleci

Dovlecii sunt simbolul acestei sărbători. Drept urmare, este o idee perfectă să îi desenați pe unghii, obținând astfel, o manichiură de Halloween haioasă sau horror, în funcţie de preferinţe. Acesta este unul dintre cele mai preferate modele, create mai ales în saloanele de înfrumusețare.

Manichiură cu scene din cimitir

Dacă eşti mai îndrăzneaţă şi îţi plac filmele horror, cu siguranţă vei aprecia modelele de manechiură de Halloween cu scene din cimitir.

Sunt speciale și atrag atenția tuturor. Femeile vor ieși din anonimat cu un astfel de model.

Modele unghii Halloween 2022. Manichiură cu fantome

Aceste modele sunt ușor de realizat și sunt potrivite în cazul în care mergeți la o petrecere tematică, în seara de 31 otombrie. Fantomele sunt nelipsite din filmele horror şi de la petrecerile de Halloween, aşa că de ce să nu alegeți o manichiură de speriat cu fantome.

 

Manichiură cu lilieci

În general, manichiura cu lilieci atrage atenția tuturor. De aceea, acest model este unul dintre cele mai des întâlnite pe unghiile doanelor și domnișoarelor.

 

Fie că alegeți ca bază unghiile negre, mov, porticalii sau un lac metalic, un model de manichiură de Halloween cu lilieci nu va trece neobservat.

Modele unghii Halloween 2022 cu pisici negre

În cazul în care filmele horror nu sunt neapărat pe gustul vostru, puteți face un model de manichiură de Halloween cu pisici negre, păianjeni sau simboluri oculte. Puteți face un model de unghii de Halloween inspirat din filmele cu vampiri şi zombi.

Unghiile de vrăjitoare

Reprezintă o variantă pe care o puteți alege pentru a evita să dați greș. Mai ales dacă trebuie să ajungeți la o petrecere cu tematică, în seara de 31 octombrie

Model unghii Halloween 2022 cu cranii

Un alt model este modelul cu cranii. Aveți nevoie de o ojă neagră și de o ojă albă. Începe prin a vopsi unghiile cu ojă neagră, apoi trasați un model de craniu cu oja albă.

„Mai există și altă variantă, în cazul în care nu ești foarte pricepută să realizezi cu pensula modele de unghii Halloween. Folosește unghii false de Halloween. Se aplică extrem de ușor și vor adăuga un plus de stil întregului look.

Modele unghii Halloween 2022

Orice modele de Halloween ai alege pentru această zi, permite-ți în această zi să ieși din zona ta de confort și să fii mai îndrăzneață decât ești în restul anului”, explică specialistul în domeniu.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *