Moment stânjenitor pentru Gabriela Cristea. Gafa făcută de fiica ei i-a dat palpitații, cum a salvat situația Tavi Clonda

Iată ce i s-a întâmplat vedetei de la Antena Stars!

Gabriela Cristea nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune de la noi din țară. Însă, dincolo de cariera ei impresionantă, vedeta se poate lăuda și cu o familie frumoasă și extrem de unită. Totuși, de curând, fiica ei cea mică a pus-o într-o situație jenantă pe brunetă. S-a întâmplat chiar în văzul tuturor. Iată cum a salvat situația Tavi Clonda!

Gabriela Cristea a fost pusă într-o situație delicată de către fiica ei cea mică

Gabriela Cristea are o carieră demnă de invidiat în televiziune, însă are și o familie superbă, cu care se mândrește pe rețelele sociale. Vedeta este căsătorită cu Tavi Clonda de nu mai puțin de opt ani de zile și împreună au două fetiţe minune, pe Bella Victoria Margot, în vârstă de 6 ani, și pe Thea Iris Selena, în vârstă de 4 ani.

Toți patru au ieșit la cumpărături de Ziua Națională a României, iar Gabriela Cristea a dorit să împărtășească cu fanii ei acest lucru. Numai că nici nu bănuia ce avea să se întâmple. În videoclipul postat de brunetă, pe pagina ei de Facebook, se poate observa cum, la un moment dat, fiica ei cea mică, Iris, o trage de pulover pe mama ei, lăsându-i o parte din sâni la vedere.

Cum a reacționat Tavi Clonda

Din fericire pentru Gabriela Cristea, soțul ei a fost atent și a salvat rapid situația cu un umor delicios. ”Stai, iubita. Nu mai trage. Mușcă de…”, i-a spus Tavi Clonda fetiței sale.

Ulterior, Gabriela Cristea a reacționat și ea, spunându-le internauților că lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată atunci când faci cumpărături cu copiii. Tavi Clonda a completat ”Da, e nebunie”, referindu-se la aglomeraţia din magazin.

Citește și Ce să faci cu șnițelele de pui, înainte de a le pune în tigaie, ca să nu se sfărâme. “Vă arăt un secret ca să rămână aluatul ăla”. Trucul folosit de Gabriela Cristea!

”Foarte răsfățate fetele”

Unii internauți s-au amuzat pe seama momentului, în timp ce alții i-au criticat pe Gabriela Cristea și pe Tavi Clonda pentru modul în care le-au educat pe cele două copile.

”Foarte răsfățate fetele! Lipsește educația!

Foarte urâta educație..

Fetițele sunt SUPER! Voi vreți să stea ca în front ,la anii lor? Măcar copiii să se bucure de viață, că destul suntem noi mereu triști. Zic și eu, părerea mea.

Gabi, cu tot respectul, te iubesc și te apreciez, dar puțină educație nu strică.”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de fani la postarea Gabrielei Cristea.

Citește și Gabriela Cristea a răbufnit pe internet. Ce o deranjează pe soția lui Tavi Clonda: “Îmi complică viața”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *