Momente cumplite pentru o vedetă din România. Abia aștepta să devină mamă din nou, dar a pierdut sarcina

Află despre cine este vorba!

Una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară a trecut prin momente extrem de dificile recent. Cu inima plină de speranță și entuziasm, aceasta aștepta cu nerăbdare să devină mamă pentru a doua oară, dar soarta a fost nemiloasă cu ea. În urmă cu puțin timp  vedeta a anunțat cu ochii în lacrimi că a pierdut sarcina. Iată despre cine este vorba!

Cine este vedeta care a pierdut sarcina

Larisa Udilă, o influenceriță cunoscută și îndrăgită în România, a trecut prin momente de mare durere în ultimele luni. Absența ei de pe rețelele sociale a stârnit îngrijorare printre fani, iar recent a dezvăluit motivul din spatele acestei tăceri.

Bruneta a împărtășit cu internauții vestea tristă că a pierdut sarcina, o experiență care a afectat-o profund atât pe ea, cât și pe familia ei. În urmă cu câteva luni, Larisa Udilă a aflat că este însărcinată pentru a doua oară, o veste care a adus multă bucurie în viața ei și a soțului ei.

Deși nu planificaseră să aibă un al doilea copil atât de curând, sarcina a fost văzută ca o binecuvântare de la Dumnezeu. Vedeta visa deja la momentul în care va avea o fetiță și se pregătea să-și mărească familia. Fericirea lor a fost, însă, umbrită de vestea dureroasă primită la ultimul control medical: sarcina s-a oprit din evoluție.

O sarcină dificilă

Larisa Udilă a povestit că sarcina a fost dificilă de la început. A suferit de grețuri severe și vărsături constante, o stare cunoscută sub numele de sarcină toxică.

”Vomitam de când mă trezeam și până adormeam, fără oprire. Cu toate acestea, începusem să îmbrățișez această sarcină și ne consideram cei mai binecuvântați oameni de pe pământ. Ne imaginam că va fi o fetiță, căutam nume și eram în căutarea disperată a unei case mai mari”, a mărturisit Larisa Udilă pe Instagram.

Reacția fiului lor, Milan

Familia era copleșită de bucurie la gândul că micuțul Milan va avea un frate sau o soră. Băiețelul a fost încântat de veste și a participat activ la pregătirile pentru noul membru al familiei. Din păcate, el a fost martor la momentul tragic când părinții au aflat că sarcina s-a oprit din evoluție.

”În ultimul video, ne vedeți cât de fericiți eram pe drum spre acest control, iar în ultima poză puteți vedea reacția lui Milan când m-a văzut plângând.

Atât de bun și înțelegător este, că nici măcar nu a mai pomenit de bebelușul care urma să vină dupa acest control”, a spus Larisa Udilă, cu lacrimi în ochi.

Citește și Larisa Udilă, detalii despre o nouă sarcină: “Nu știu când o să fiu pregătită”. Cine o ajută acum cu creșterea fiului său VIDEO EXCLUSIV!

”Realitatea ne surprinde uneori”

În ciuda suferinței, Larisa Udilă a transmis un mesaj plin de speranță și curaj adresat tuturor femeilor care trec prin situații similare. Ea a subliniat importanța sprijinului emoțional și a încurajat reprezentantele sexului frumos să vorbească deschis despre durerile lor.

”Cu toții am fost copleșiți de bucurie când am aflat că urmează să mai vină un bebe. Sincer, nu mă așteptam și nici nu plănuisem acest lucru.

A fost ca un dar de la Dumnezeu, o adevărată minune și o lecție de viață. Când te simți sănătos tun, nu iei în calcul că se poate întâmpla ceva. Însă realitatea ne surprinde uneori”, a mai adăugat vedeta.

Citește și De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV: “Este greu!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arată soacra lui Daniel Pavel?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *