Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, noul cuplu din showbiz. „El e un bărbat divorțat de ceva vreme”. Declarații și detalii în EXCLUSIVITATE

Cei doi au fost fotografiați într-un resort din Bulgaria
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, noul cuplu din showbiz. „El e un bărbat divorțat de ceva vreme”. Declarații și detalii în EXCLUSIVITATE

Monica Bîrlădeanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase și mai dorite femei din România. În ultimii ani, mai precis după ce s-a despărțit de Bobby Păunescu, actrița nu s-a mai afișat public în compania niciunui bărbat. Recent, a fost surprinsă alături de medicul militar Valeriu Gheorghiță, într-o piscină din Bulgaria. Cum au fost fotografiați cei doi și care este natura relației lor.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, surprinși la piscină

Monica Bîrlădeanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, dar și una dintre cele mai dorite femei. De-a lungul timpului, a avut câteva relații care au ținut primele pagini ale ziarelor, însă în ultimii ani nu s-a mai afișat alături de niciun bărbat și a preferat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu, de fapt. Au fost împreună 11 ani: „Am fost logodiți la biserică”

De curând, actrița în vârstă de 44 de ani a fost surprinsă într-un resort din Bulgaria, alături de medicul Valeriu Gheorghiță, cel care a coordonat campania națională de vaccinare, în timpul pandemiei. Imaginile au fost prezentate de Victor Ciutacu, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la România TV.

Cei doi păreau că stau de vorbă în jacuzzi, iar cine i-a fotografiat nu a surprins gesturi de apropiere între ei. Medicul a fost căsătorit cu o fostă colegă de facultate, însă în prezent este divorțat.

Citește și: Cum arată mama Monicăi Bîrlădeanu. Este de o frumusețe răvășitoare, ai crede că sunt surori FOTO

Imagini bombă! Monica Bîrlădeanu, surprinsă în piscină alături de Valeriu Gheorghiță. Toți au rămas uluiți când i-au văzut
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță (Sursa foto: România TV)

„Da, au o relație”

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de EGO.ro, medicul militar este un bărbat liber, pentru că a încheiat căsnicia de ceva vreme. Mai mult, PR-ul actriței confirmă că cei doi au o relație, însă cum vedeta preferă discreție asupra vieții personale, cel mai probabil, restul detaliilor vor fi ținute doar pentru ei.

„Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă.”, a spus Aprilia Ivănescu, pentru EGO.ro.

Citește și: Imaginile cu care Monica Bîrlădeanu a făcut furori pe rețelele de socializare. Cum arată în costum de baie

Cine e Valeriu Gheorghiță

Medicul militar Valeriu Gheorghiță apărea des la televizor în parioada pandemiei de Covid-19. El a fost și coordonatorul campaniei naționale de vaccinare. De la 1 martie 2022, este manager al Spitalului de Urgență prof. dr. Agrippa Ionescu, din subordinea SRI. Înainte de a prelua această funcție, a activat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central dr. Carol Davila.

În ceea ce o privește pe Monica Bîrlădeanu, cea mai lungă și de notorietate relație a sa a fost cea cu Bobby Păunescu. Cei doi au format un cuplu timp de 11 ani și chiar au fost logodiți la biserică, după cum a dezvăluit recent producătorul de film.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
6.2 69 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *