Monica Gabor, mesaj pentru Irina. Ce i-a transmis fiicei sale, după ce a văzut imaginile cu ea din România

Ce cuvinte i-a transmis șatena copilei sale!

Irina Columbeanu a revenit, de curând, în România după șase ani petrecuți în America, acolo unde locuiește împreună cu mama ei, dar și cu partenerul acesteia de viață, Mr. Pink. În aceste zile, adolescenta se bucură de timpul petrecut alături de tatăl său. Cei doi au vizitat mai multe locuri frumoase din țară, iar tânăra a postat câteva fotografii pe rețelele sociale. Cum a reacționat Monica Gabor la vederea imaginilor? Află din rândurile de mai jos!

Irina Columbeanu, revedere emoționantă cu tatăl ei

Irina Columbeanu a revenit în România după șase ani de zile și și-a revăzut tatăl, iar reîntâlnirea dintre cei doi a fost una cât se poate de emoționantă. După cum se știe deja, fostul om de afaceri a traversat o perioadă extrem de grea și abia aștepta să aibă parte, în sfârşit, de o clipă de fericire.

Irinel Columbeanu a explodat de bucurie atunci când și-a revăzut copilul și a hotărât să viziteze împreună cu acesta mai multe locuri superbe din România. De asemenea, Irina și-a revăzut și mătușa, pe Ramona Gabor. Cele două s-au îmbrățișat în aeroport și și-au făcut complimente una alteia.

Adolescenta a explorat mai multe locuri de pe meleagurile natale

Reîntâlnirea cu tatăl său a fost un moment deosebit pentru Irina. După șase ani petrecuți în America, adolescenta și-a exprimat bucuria de a-l strânge în brațe pe Irinel Columbeanu, declarând că se simte recunoscătoare pentru această revedere mult așteptată. Relația strânsă dintre cei doi a fost evidentă, iar timpul petrecut împreună a fost plin de momente de neuitat.

În plus, Irina a avut multe surprize din partea familiei. Marțea trecută, Ramona Gabor a sosit din Dubai direct în România, iar cei de la WOWbiz.ro au prezentat câteva momente emoționante cu cele două în aeroport. Ulterior, Irina Columbeanu și mătușa sa au plecat la Bacău, iar tânăra a continuat să exploreze locuri frumoase din România, inclusiv orașul Iași, loc de unde a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale.

Citește și Cu cine s-a întâlnit Irina Columbeanu după ce a venit în România. Surpriză mare, a așteptat-o la aeroport și i-a sărit în brațe!

Monica Gabor, reacție la imaginile postate de fiica sa

Monica Gabor, aflată în America, a urmărit cu atenție postările fiicei sale și a reacționat imediat la imaginile din Iași. ”Fata mea preferată din lume”, a scris șatena în secțiunea de comentarii, exprimându-și astfel dragostea și mândria pentru Irina.

Adolescenta i-a răspuns cu un simplu și sincer ”Te iubesc”, arătând că relația lor este una puternică și deosebită. Vizita Irinei Columbeanu în România se apropie de sfârșit, iar în scurt timp, aceasta se va întoarce în America.

Până atunci, însă, continuă să descopere și să se bucure de fiecare moment petrecut pe meleagurile natale. Momentele petrecute alături de familie și locurile vizitate în această perioadă vor rămâne cu siguranță amintiri prețioase pentru tânăra Irina.

Citește și Irina Columbeanu, ținută de mii de euro. Tânăra a făcut ravagii în Cluj-Napoca, unde a mers să se plimbe împreună cu tatăl ei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *