Motivul nebănuit al divorțului Simonei Halep de Toni Iuruc. Cine e bărbatul care s-ar afla în spatele despărțirii lor

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat, la mai puțin de un an de la cununia civilă.

Simona Halep și Toni Iuruc, divorț. Vestea separării celor doi, la un an de la cununia civilă și cu nunta propriu-zisă, programată pe 13 noiembrie, a reprezentat un șoc pentru toată lumea. Este clar că ruptura dintre ei nu poate avea în spate decât un motiv foarte serios. Să fie oare vorba de infidelitate? Potrivit unor informații apărute recent în presa sportivă de la noi, se pare că motivul rupturii dintre cei doi ar fi apariția unui alt bărbat în viața Simonei.

Simona Halep, primul mesaj după divorț

Simona Halep și Toni Iuruc au luat-o pe drumuri separate, acesta fiind mesajul transmis de fiecare în parte după ce s-a aflat de despărțirea lor. Separarea oficială s-a produs, joi – 8 septembrie, la un cabinet notarial din București.

Imediat după despărțirea oficială, sportiva a transmis pe canalul ei oficial de Instagram primul mesaj privind separarea de bărbatul care i-a fost alături în ultimii ani.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, Simona Halep.

Mesajul Simonei Halep, despre divorțul de Toni Iuruc
Mesajul Simonei Halep, după divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc, divorț. Bărbatul care ar fi în spatele rupturii dintre cei doi

La începutul lunii aprilie, când se afla pe locul 20 WTA și era departe de forma care a consacrat-o, Simona Halep a început colaborarea cu actualul ei antrenor Patrick Mouratoglou, chiar la recomandarea lui Toni Iuruc.

Antrenorul fancez a știu să o ghideze pe sportiva noastră și să îi ofere sprijinul necesar, astfel că în jocul fostului lider mondial s-a putut observa în scurt timp un progres. Simona a fost și ea încântat de începrea colaborării cu noul său antrenor, iar la finalul lunii aprilie a acordat un interviu pentru WTA în care a vorbit desschis despre modificările pe care Mouratoglou i le-a adus în joc.

„Simt că pot că relaționez foarte bine cu Patrick, are suficientă putere pentru a mă conduce și aveam nevoie de o persoană care să mă îndrume. Nimeni nu se poate compara cu Serena (Williams) și nu voi face asta. Patrick știe că sunt o persoană diferită, am un stil de joc diferit, am o structură diferită. Ne concentrăm doar asupra lucrurilor pe care trebuie să le facem pentru a putea deveni cea mai bună versiune a mea.”, a explicat Simona Halep după prima victorie a sa avându-l ca antrenor pe francez, înregistrată la turneul de la Madrid.

Simona Halep și-a regăsit pofta de joc, alături de Mouratoglou

De atunci, sportiva din Constanța a înregistrat progrese constante în joc, iar victoriile obținute în toată această perioadă au propulsat-o pe locul 7 WTA, poziție pe care se află în momentul de față.

Este clar că francezul a avut un aport semnificativ în această revenire fantastică a Simonei, care anul trecut prin clipe de coșmar din cauza mai multor accidentări și a fost chiar aproape să se lase de tenis, după cum chiar ea a dezvăluit. De altfel, Halep se folosește de fiecare ocazie pe care o are pentru a sublinia cât de bine se simte alături de Patrick Mouratoglou și cât de mult o ajută acesta.

Francezul s-a declarat și el, în repetate rânduri, încântat de colaborarea cu Halep și afirmă acest lucru ori de câte ori are ocazia. Iar aceste schimburi de comentarii prietenoase dintre ei au dat naștere unor supoziții legate de faptul că între ei ar putea fi chiar ceva mai mult decât doar o colaborare profesională sau doar o prietenie obișnuită.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou
Simona Halep și Patrick Mouratoglou

Este Mouratoglou motivul desprățirii dintre Halep și Iuruc?

Astfel că, la începutul lui august, în presa din România apărea o informație șocantă: Simona Halep și Patrick Mouratoglou ar avea o relație. Mai mult, potrivit celor de la Playsport care citează Mediaflux, sporitva ar fi urmat chiar să divorțeze de Toni Iuruc, lucru care iată că se adeverește.

Patrick Mouratoglou este recunoscut ca un mare cuceritor, iar în trecut i-a fost alături și Serenei Williams, atât profesional, cât și în viața personală. Întrucât cei doi au trăit și o poveste de dragoste în timpul relației profesionale. Între timp, americanca s-a căsătorit cu un milionar și are o fetiță, iar Patrick și-a găsit o altă jumătate.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou
Sportiva și antrenorul său

Simona Halep, elogii la adresa lui Mouratoglou: „Este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla”

În timpul unei conferințe de presă recentă, Simona Halep și-a lăudat antrenorul și a spus despre Mouratoglou că „este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla”.

„În primul rând, Cahill m-a părăsit pe mine. Nu l-am părăsit eu. Nu-l voi compara pe Cahill cu Mouratoglou. Sunt foarte diferiți. Dar pot spune că să-l întâlnesc cu Patrick este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla. Este uimitor și mă bucur foarte mult de această perioadă.

M-a făcut să iubesc tenisul din nou și să iubesc să muncesc, ceea ce nu s-a întâmplat înainte. Tot ce e în jurul meu ține de Mouratoglou și de academia lui. Echipa este 100% a lui. Am făcut această schimbare. Am început ceva nou și deja mă bucur foarte mult. Am avut încredere în el din prima secundă.

Nu știam nimic despre el, nu ne-am întâlnit și nu am vorbit înainte. Totul e nou, dar am încredere în el și mă simt în siguranță”, a spus Simona Halep recent.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.3 291 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *