Motivul pentru care Antonia merge la psiholog. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască: “E ceva rău acolo! Teroare”

Antonia: "E un impediment pentru mine"

Antonia a vorbit fără reținere despre o situație delicată din viața sa. Artista merge la psiholog și a dezvăluit care este motivul pentru care a cerut ajutor specialistului. Partenera lui Alex Velea spune că se lovește zilnic de o situație neașteptată și pentru care are nevoie de îndrumare.

Antonia, despre vizitele la psiholog. „E un impediment pentru mine”

Chiar dacă are o familie frumoasă, un partener care o iubește și trei copii care-i aduc mereu zâmbetul pe buze, Antonia susține că se confruntă cu o problemă foarte întâlnită.

Din cauza faptului că Antonia a locuit mulți ani în America, mulți de aici au luat în râs accentul ei. Din această cauză artista a dezvoltat o teamă, cea de a vorbi în public, dar și o frică cu privire la faptul că ar putea uita cuvintele în limba română și nu s-ar putea exprima așa cum își dorește.

„Am o problemă cu emoțiile. E un impediment pentru mine. Nu e ok. Mi-e frică că nu-mi amintesc cuvintele. Că o să falsez. E ceva rău acolo. Emoțiile te ajută când sunt constructive, dar emoții de genul ăsta nu te ajută. Poate am nevoie de terapie. Mă duc. Am început acum de curând. Mă lovesc zilnic de treburile astea. Teroare”, a povestit Antonia.

Citește și – Din ce își câștiga Antonia banii în America, până să devină cântăreață: „Am ales drumul acesta pentru a mă putea întreține”

De ce preferă Antonia să vorbească mai mult în limba engleză

Antonia spune că îi este mult mai ușor să se exprime în limba engleză decât în română. Din acest motiv a și refuzat să apară în diferite emisiuni sau podcast-uri deoarece se teme de blocaje. Toate acestea sunt traume din cauza vorbelor pe care le-a primit din partea celor care au criticat-o.

„Am multe de spus şi mi-aş dori să mă exprim mai des, dar e evident că în engleză îmi este cel mai uşor. În limba română însă mă blochez, de aceea nu vreau să merg la tv, în podcasturi, simt că nu mă voi exprima corect, mă ia anxietatea, devin timidă. Această reacţie vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum «eşti proastă, nu ştii să vorbeşti». De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înţeleagă o va face, cine vrea doar să haterească, tot o va face”, a mărturisit Antonia.

Vezi aici – Confesiunea dureroasă pe care Antonia le-a făcut-o fanilor: “Această reacție vine din traume”. Cu ce se confruntă artista

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *