Motivul pentru care Bursucu își face toate emisiunile fără prompter: ”Am o școală bună de la doamna Teo Trandafir”. Sfatul care l-a ajutat în televiziune VIDEO EXCLUSIV

Pe lângă emisiunile pe care le moderează cu succes, Bursucu, sau Adrian Cristea așa cum este numele din buletin, este invitat deseori să fie gazda unor evenimente mondene sau petreceri private. Cu toate că se simte extrem de bine pe scenă, în fața oamenilor, Bursucu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că îi este foarte greu să citească de pe niște foi, motivând faptul că niciodată nu a fost un om al prompterului.

”M-au pus să fac ceva ce nu fac de obice”

Recent, Bursucu a fost invitat să prezinte Gala ”Femeia anului”, eveniment organizat anual de revista Avantaje, în care se premiază femeie remarcabile cu povești de succes.

”M-au pus să fac ceva ce nu fac de obicei, dar o să spun de la început asta. Eu nu sunt genul pe care să-l pui în fața unui stativ, cu un microfon. Eu cred că au vrut să-l sune pe Andi Moisescu și au greșit butonul, în loc de A au dat B. Dacă am răspuns atunci m-au invitat la un eveniment. Cam așa a fost”, ne-a declarat vedeta Kanal D despre rolul lui din cadrul evenimentului.

Bursucu mărturisește că poate i-ar fi fost mai ușor dacă ar fi avut un discurs liber, însă în aceste condiții nu se prea putea acest lucru.

”Am atâta hârtii de citit. Eu nu am citit atât pentru BAC. De scris nici atât pentru BAC, dar măcar să citesc. Eu dacă reușesc să duc seara asta până la capăt, să citesc tot ce am foaie, este vis. Știi cât au făcut doamnele din seara? Habar nu aveam că doamnele care sunt premiate în seara asta au realizat atât de multe lucruri în viața lor. Mie dacă îmi scriu un CV nu cred că îmi iese atât. Pe cuvântul meu. Nu sunt modest”, a mai povestit Bursucu pentru EGO.ro, completând că în cadrul acestui eveniment ar fi acceptat pentru prima dată să citească un prompter.

”Pot să țin un prompter. Sunt profesionist. Dar nu pot să țin un prompter toată emisiunea. În seara asta clar este o emisiune de două ore din prompter, dar o să facem noi cumva să mai băgăm între ele o glumă, un râs, ne mai împiedicăm în cuvinte”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

”Producătorul face ce vrea din mine”

În ciuda umorului cu care pare că tratează orice situație, Bursucu este un adevărat profesionist atunci când vine vorba de meseria pe care o practică de mai bine de 15 ani.

”Ai să răzi. Sunt foarte ascultător. Deci producătorul face ce vrea din mine. Dacă producătorul îmi spune: Bursucel, e momentul să ne dăm pantalonii jos acum, atunci eu îmi dau pantalonii jos. La orice sunt ascultător. Dar știi de ce? Pentru că producătorul din regie vede emisiunea altfel decât o simt eu în platou și este clar că el vede emisiunea ca un telespectator, deci el simte mult mai bine ca mine. Atunci, producătorul este șeful nostru”, ne-a povestit prezentatorul emisiunii ”Roata Norocului”.

Bursucu mărturisește că totul i se datorează lui Teo Trandafir și încrederii pe care a avut-o în el atunci când au început să lucreze împreună.

”Avem eu cu Teo (n.r. Teo Trandafir) o vorbă, dar nu pot să o spun pe cameră. La un moment dat eram așa prin platou și eu îmi băteam capul cu niște lucruri, iar ea a zis: ”Avem un producător, nu mișcăm un deget”. Asta era varianta frumoasă. Mai era și varianta;”Ai producător, te doare…, nu miști un deget”. Producătorul decide, el spune, îți dă un desfășurător, tu te ții el. E nasol în momentul în care invitatul nu îți mai spune nimic. Acolo trebuie să improvizezi”.

”Lucrez fără prompter”

De altfel, tot grație lui Teo Trandafir, Bursucu a ajuns în momentul de față să nu aibă nevoie de niciun prompter pentru a duce la capăt o emisiune fie că este vorba de una înregistrată sau una în regim de direct.

”Dar uite, noi la ”Roata norocului” nu avem prompter deloc. Nici la ”Teo Show” nu am citit de pe prompter. Am citit niște știri ”bursucite” la un moment dat, dar atât. Nici la matinal. Nici măcar atunci când trebuie să anunț publicitatea, astea mi se spun în cască. Nu am avut prompter niciodată, doar la lucruri normale, de gen meteo sau trebuie să faci un anunț de SMS, dar în rest lucrez fără prompter”, a mai povestit Bursucu pentru EGO.ro, completând că dacă nu era Teo Trandafir care să-l motiveze, poate că nu ar fi ajuns în momentul de față unul dintre cei mai carismatici prezentatori TV.

Mulțumesc lui Dumnezeu am o școală bună de la doamna Teo Trandafir, să-i dea Dumnezeu sănătate. Eu când m-am dus la televizor lângă ea am întrebat-o dacă avem prompter și mi-a spus că cu prompter poate toată lumea, m-a pus să mă descurc fără, să fiu spontan”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *