Motivul pentru care George Burcea a plecat fără Viviana Sposub în vacanță. Ce se întâmplă de fapt între ei, actorul a lămurit situația

Ce planuri mai are George Burcea alături de fiicele lui

George Burcea are parte de clipe de fericire cu cele două fiice ale sale. Fostul soț al Andreei Bălan a plecat cu micuțele la munte și se pregătește să meargă în aceeași formulă la Botoșani, la mama sa. De ce nu este și Viviana Sposub cu ei? Motivul pentru care vedeta rămâne acasă.

De ce a plecat George Burcea în vacanță numai cu fiicele sale. Ce face Viviana în acest timp

George Burcea petrece această lună alături de fetițele sale. Acotul a stat cu ele timp de o săptămână la munte, la tabăra de activități a lui Cezar Ouatu. Urmează să plece la Botoșani, acasă la mama lui, în aceeași formulă.

„Am fost cu fetele într-o mini-vacanță, la munte, la Ferma Dacilor, la tabăra de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit foarte bine, am stat o săptămână. Acolo te deconectezi de toate, mănânci direct de la sursă. S-au implicat și ele în activități, au stat cu ceilalți copii. Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii”, a spus George Burcea pentru cancan.ro.

Multă lume s-a întrebat, văzând pozele de pe rețelele de socializare, unde este Viviana? George Burcea a explicat de ce tânăra a trebuit să rămână în Capitală.

„Vom merge și la mama, la Botoșani, săptămâna aceasta. Nu le-a mai văzut de foarte mult timp, ea acum stă singură. Vom pleca doar noi trei, așa îmi doresc, e vacanța noastră. Am vrut să fiu doar eu cu fetele. În plus, nici pentru Vivi nu-i ușor când e cu noi”, a mai spus actorul pentru sursa citată.

Vezi și – Andreea Bălan și George Burcea, din nou la cuțite! Ce spune actorul despre pensia alimentară de 500 de lei. Sunt acuzații dure între cei doi

Își mai dorește George Burcea copii?

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu de câțiva ani. Înainte de relația cu ea, actorul a avut o căsnicie cu Andreea Bălan, alături de care are două fiice. Întrebat dacă își mai dorește copii, George Burcea a răspuns sincer că nu știe dacă ar vrea mai mulți.

În continuare, George Burcea și Andreea Bălan sunt în proces pentru custodia fetițelor și pentru pensia alimentară pe care actorul o plătește.  Cântăreața a cerut în instanță custodia exclusivă a celor două fetițe, însă magistrații au respins prima cerere. Avocatul Andreei Bălan a făcut apel, pentru ca micuțele să fie încredințate mamei, iar tatăl să nu mai poată lua decizii în ceea ce le privește.

„Diferența dintre custodia exclusivă și cea comună este doar la decizii, atât. În rest, programul de vizitare și pensia sunt la fel. Nu este nimeni decăzut din drepturi și nu are restricții de vizitare. Și da, deciziile în ceea ce privește școală, spitale și tot ceea ce ține de viitor îmi doresc să le iau eu, deoarece eu mă ocup exclusiv de creșterea lor și, totodată, am discernământul să fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem în apel acum pe acest subiect”, a declarat Andreea Bălan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *