Motivul pentru care Meghan Markle a pierdut sarcina. Dezvăluiri șocante

Noi dezvăluiri făcute de Meghan Markle și prințul Harry
Motivul pentru care Meghan Markle a pierdut sarcina. Dezvăluiri șocante

S-a aflat motivul pentru care Meghan Markle a pierdut sarcina. Atât ea, cât și prințul Harry sunt de părere că toate controversele legate de o anumită scrisoare ar fi provocat această problemă care a dus la avortul spontan suferit de ducesa de Sussex.

Motivul pentru care Meghan Markle a pierdut sarcina

Ducele și ducesa de Sussex cred că toate controversele legate de scrisoarea lui Thomas Markle au afectat sarcina lui Meghan. Prințul Harry a susținut în serialul său de pe Netflix că stresul provocat de scurgerea în presă a scrisorii lui Meghan Markle către tatăl ei a fost de vină pentru avortul spontan al acesteia. Meghan și Harry cred că stresul provocat de ziarele britanice a jucat un rol în avortul spontan al ducesei de Sussex  Ducele și ducesa de Sussex au făcut din nou declarații puternice în cea de-a doua parte a documentarului lor, arătând stresul provocat de controversata scrisoare a tatălui lui Meghan Markle publicată de un ziar britanic.

Bătălia lui Meghan Markle cu ziarele din Marea Britanie

Ducesa de Sussex se afla în mijlocul unei bătălii în instanță din cauza publicării scrisorii scrise de mână de Thomas Markle, când Meghan a pierdut un copil, iar Harry crede că avortul spontan a fost cauzat de stresul pe care soția sa îl simțea în acel moment.

Avortul spontan al lui Meghan nu fusese legat de procesul pe care aceasta l-a intentat împotriva ziarelor britanice, dar în ultimul episod al documentarului său de pe Netflix, Harry a susținut că și-au pierdut copilul nenăscut „din cauza a ceea ce a făcut presa”.

„Eram însărcinată, nu prea dormeam și prima dimineață în care ne-am trezit în noua noastră casă a fost când am pierdut sarcina”, a spus Markle.

„Cred că soția mea a făcut un avort spontan, din cauza a ceea ce a făcut presa”, a adăugat Harry. „Am văzut totul. Acum, știm cu siguranță că avortul spontan a fost cauzat de acest lucru? Bineînțeles că nu”, a adăugat el.

Meghan Markle consideră că viața sa intimă a fost violată de presă

„Dar ținând cont de stresul pe care i l-a provocat, de lipsa de somn și de momentul sarcinii, de câte săptămâni avea, pot spune, din ce am văzut, că avortul spontan a fost cauzat de ceea ce încercau să-i facă”, a conchis ea.

În special, Meghan Markle a câștigat lupta juridică împotriva Associated Newspapers în 2021, iar un judecător de la Înalta Curte a decis că i-a fost încălcată intimitatea atunci când ziarul a tipărit scrisoarea pe care i-o scrisese tatălui ei. Așadar, datele și socotelile ducelui și ducesei de Sussex se potrivesc aparent.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *