Motivul pentru care Ozana Barabancea nu ar participa la America Express. „Nu te supăra, eu sunt prea doamnă” VIDEO EXCLUSIV

Ozana Barabancea, despre fotografiile din mediul online: „Am 53 de ani. Cu FaceApp am 30”

Cu câteva zile înainte de finalul ediției din acest an „America Express” se fac deja pronosticuri pentru echipele care vor participa în următorul sezon al celebrului reality show difuzat de Antena 1. Cu toate că multă lume și-ar dori să o vadă pe Ozana Barabancea într-o astfel de ipostază, jurata de la „Te cunosc de undeva!” a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că nici nu concepe să se înhame la acest gen de aventură.

Ozana Barabancea: „Nu e vorba că nu aș fi competitivă”

Ozana Barabancea este una dintre cele mai efervescente artiste din România, lucru demonstrat de-a lungul timpului atât pe micul ecran, cât și în spațiul virtual. Cu toate că îi place aventura și se declară o fire competitivă, jurata din cadrul show-ului „Te cunosc de undeva” nici nu vrea să audă de „America Express”, show la care au participat majoritatea colegilor ei de trust.

„Nu e vorba că nu aș fi competitivă, am avut niște intervenții chirurgicale care mă opresc să fac orice fel de risc. Și nu te supăra, eu sunt prea doamnă ca să stau să mănânc gândaci. Pe bune? Hai să ne revenim”, a declarat Ozana Barabancea pentru EGO.ro, completând că meniul ei arată cu totul diferit și că i-ar fi imposibil să țină un astfel de regim dacă ar trebui să plece de acasă, în competiția pentru 30.000 de euro.

Ce include meniul ei: „Cam asta mănânc”

„Azi mi-am gătit așa: pește cu iaurt și cu ou, și cu mărar. Am învelit dovlecel și am pus la cuptor. Asta am mâncat. Dimineața mi-am făcut iaurt cu semințe de chia, pus de seara, și cu merișoare fără zahăr, merișoarele erau uscate, și cu fructe proaspete. Cam asta mănânc. Fără dulciuri. Nu avem ce să facem, mai încercăm și noi alte variante. Mai dăm și noi jos”.

Ozana Barabancea nu se vede deloc în postura de concurent la „America Express”
Ozana Barabancea

„Cu FaceApp am 30 de ani”

Pentru Ozana Barabancea contează foarte mult imaginea ei, mai ales că, pe lângă vedetă TV este și artist și are tot felul de spectacole cu diferite Filarmonici din țară. Așa că, o aventură care se poate întinde și pe două luni, este exclusă pentru ea din mai multe motive. După ce a slăbit spectaculos, soprana a făcut tot posibilul să se mențină în formă, chiar să arate publicului cea mai bună versiune a ei, chiar dacă asta a însemnat de multe ori să editeze unele fotografii pe care le-a postat pe site-urile de socializare.

„Am o vârstă, am 53 de ani. Cu FaceApp am 30. Acum sincer, contează mult și „sămânța”. Sămânța este de bonton adică na. Copiii mei m-au conservat bine. Ce să zic”, a explicat Ozana Barabancea motivul pentru care apelează la diferite aplicații cu ajutorul cărora poate să-și editeze pozele astfel încât să pară că a descoperit elixirul tinereții.

Culmea este că de fiecare data a fost extrem de asumată din acest punct de vedere și a recunoscut că-i place să-și editeze fotografiile postate în social media, chiar și cu riscul de a primi foarte multe comentarii negative.

„Dau delete la comentariile care nu-mi plac. Nu mă mai cert cu nimeni. Nu știu dacă neapărat că mă încarc negativ, dar am învățat să dau delete. Am zic că este mai înțelept așa”, a declarat Ozana Barabancea pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a...
Imaginile pe care Gabriela Firea le-ar vrea șterse de peste tot! Cum a fost surprinsă
Brigitte Pastramă, viață de coșmar în Dubai: M-am sacrificat, am renunțat la soț, la tot....
Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Ciprian Marica: "El nu voia să mă arate lumii"
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am...
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Horoscop 28 Septembrie 2024. Astăzi, Fecioarele iau decizii de o importanță majoră
Horoscop Zilnic Sâmbătă 28 Septembrie 2024. Vești bune vor ajunge astăzi la urechile nativilor şi...
Ce regim alimentar este recomandat fiecărei zodii pentru a avea rezultate uimitoare. Dieta disociată este...
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații...
Radu Vâlcan, dezvăluiri inedite despre viața la țară și casa pe care o construiește la...
FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV:...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *