Motivul pentru care Pavel Bartoș a întârziat la propria nuntă: „Îmi căram apa minerală ca să iasă mai ieftin”. Cu câți invitați s-a trezit actorul la eveniment VIDEO EXCLUSIV

Peripețiile nu au lipsit

Pavel Bartoș se căsătorea cu aleasa inimii sale, Anca, în 2003. Cei doi și-au întemeiat o frumoasă familie și se bucură de 3 fetițe, Eva, Rita și Sofia. Totuși, se pare că există multe detalii despre frumosul eveniment pe care fanii nu le știau. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, starul din televiziune a vorbit despre unul dintre cele mai importante momente din viața sa.

Pavel Bartoș, despre propria nuntă. De ce a întârziat la eveniment

Pavel Bartoș, aflat la avanpremiera filmului “Nuntă pe bani” ne-a vorbit despre momentul în care și-a unit destinul cu partenera sa. Prezentatorul de televiziune a explicat că a întârziat la nunta sa pentru că a fost nevoit să se asigure că scapă de anumite cheltuieli:

“La mine a fost mai complicat. Știu că am întârziat la nunta mea pentru că încă îmi căram apa minerală ca să iasă mai ieftin! Era o vreme când nu era ca acum. Probabil că acum mi-aș fi permis să cumpăr din altă parte ca să îmi aducă cineva apa minerală. Atunci a ieșit mai ieftin, nu știu de ce, dacă am luat apa minerală și toate cele, așa că am întârziat la nunta mea!”

“La mine nu a fost pe opulență”

De asemenea, actorul a explicat că nu a avut o nuntă de lux, ba chiar a fost interesat să aibă mai mulți apropiați alături de el. Astfel, Pavel Bartoș s-a înțeles cu patronul restaurantului unde a avut loc nunta pentru a aduce băutura din altă parte. El nu s-a gândit să facă profit de pe urma evenimentului:

“Fără să vrei! (n.r. te gândești la bani) Dacă îți chemi prietenii, 40-50 și, până la urmă, se dovedesc să fie 100…Nici nu voiam să îi pun la cheltuială! De fapt, asta a fost! Nu faci bani dintr-o nuntă, cel puțin nu din a mea! La mine nu a fost pe opulență! Și atunci, ca să iasă cât mai ieftin, prietenul meu care avea pe atunci restaurantul a fost foarte generos. A zis: “Dacă aduci băutura, eu vin doar cu mâncarea!” Uite că au fost mulți prieteni!”

Citește și Secretul lui Smiley pentru viața de tătic, dezvăluit chiar de Pavel Bartoș: “S-a antrenat vreo 10-15 ani până la copilul lui!” VIDEO EXCLUSIV

“M-am bucurat că au venit foarte mulți prieteni!”

Totuși, Pavel Bartoș a punctat că și-ar fi dorit o nuntă ruptă din basme, însă s-a bucurat enorm de faptul că a putut să se distreze alături de prietenii săi. Cunoscutul star din televiziune a avut în jur de 100 de invitați, făcând și botezul în același timp, astfel că stresul a fost dublu:

“Nu știu, dacă aș fi schimbat ceva probabil că nu ar fi ieșit atât de bine. Normal că mi-aș fi dorit să fie mai de prinți și prințese, dar eu m-am bucurat că au venit foarte mulți prieteni. Vorba aia, ieșind mai ieftin nunta la meniu, atunci au venit mult mai mulți prieteni! Știu că am făcut și botezul și nunta la un loc, era destul de mare nebunia! Cam 100 de persoane.”

Citește și Din ce își câștiga Pavel Bartoș banii înainte de a deveni celebru: “Atunci mi-am dat seama că nu-mi place munca fizică”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ingredientul banal care curăță rapid arsura de pe fierul de călcat. Va arăta ca nou,...
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a...
WOW! Cum arăta Andreea Berecleanu la debutul în TV. Cu GREU o recunoști!
Valentin Sanfira și Codruța Filip, în culmea fericirii. Vestea minunată dată fanilor. ”Mulțumim, Doamne!”
Marcel Ciolacu, adevărul despre relația lui Sorina Docuz, fosta soție a lui Robert Negoiță: "Ce...
Cum s-au distrat vedetele din România la ziua lui Codin Maticiuc. Ce supriză le-a făcut...
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Cristina Șișcanu este total nemulțumită de lucrurile pe care o femeie trebuie să le facă,...
Horoscop 5 Octombrie 2024. Gemenii fac schimbări importante, Vărsătorii vor avea parte de experienţe noi
Horoscop Zilnic Sâmbătă 5 Octombrie 2024. Berbecul este într-o formă de zile mari, Balanţa este...
Pentru aceste 7 zodii, acceptarea schimbării va deschide porțile către un viitor mai bun
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a...
Ștefan Bănică și-a sfătuit fiul să nu devină artist. Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre relația...
Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *