Motivul pentru care prințesa Diana ținea capul în pământ atunci când se afla la evenimente: „Era prea mult pentru o singură persoană”

Ce a mărturisit chiar ea despre acest gest.
Motivul pentru care prințesa Diana ținea capul în pământ atunci când se afla la evenimente: Era prea mult pentru o singură persoană

De-a lungul timpului, gesturile regretatei Prințese Diana în public nu au trecut neobservate. Multe dintre ele au fost interpretate în fel și chip. Dar pentru mulți a rămas însă un mister un gest aparte al său. Adesea, Diana era fografiată și filmată cu privirea în pământ. Deși mulți au interpretat-o ca pe intenție de a rămâne umilă lângă soțul ei, adevărul este cu totul altul.

Motivul pentru care prințesa Diana ținea capul în pământ când apărea în public

Poziția importantă pe care Diana o ocupa în familia regală britanică a venit la pachet nu doar cu avantaje, ci și cu o serie de responsabilități pe care prințesa le avea. Până și cele mai simple gesturi făcute de ea în public erau atent analizate în mass-media.

Capul plecat atunci când își făcea apariția în public a fost considerat un gest misterios al Dianei, dar mulți au crezut că are legătură cu impresia pe care voia să o lase Diana în fața lumii, aceea că este o persoană umilă lângă soțul ei. Însă realitatea era cu totul alta.

Prințesa Diana a fost copleșită de faptul că făcea parte din Familia Reaglă. Avea foarte multe reguli de respectat și, în plus, trebuia să fie foarte atentă la gesturile sale pentru a nu fi interpretate greșit. Ea a trebuit să se adapteze noului ei statut și își ținea adesea capul plecat pentru a le vorbi oamenilor de la același nivel și nu voia să pară superioadă acestora.

”Când am ajuns prima dată pe scenă, îmi lăsam mereu capul în jos. Acum că reinterpretez, arăta îngrozitor. Nu m-am îmbufnat niciodată când eram copil, pur și simplu nu este ceva caracteristic mie. Eram atât de speriată de atenția pe care o primeam. Mi-a luat șase ani să mă simt confortabil în noul rol și acum sunt gata să merg înainte. Într-un minut nu eram nimeni, în minutul următor eram prințesă de Wales, mamă, jucăria presei, membru al acestei familii și era prea mult pentru o singură persoană la acel moment”, a scris Andrew Morton în cartea „Diana: Her True Story – In Her Own Words”, biografie a prințesei Dianei.

Moartea tragică a Prințesei Diana a zguduit o lume întreagă

Prințesa Diana a murit pe data de 31 august 1997, într-un cumplit accident de mașină care a avut loc în pasajul subteran Alma din Paris. În momentul tragediei, se afla alături de iubitul ei, Dodi Al Fayed, care s-a stins și el, și de șoferul lor, Henry Paul, sigurul supraviețuitor al accidentului.

Decesul ”Prințesei Inimilor”, așa cum era supranumită Diana, a îndoliat inimile zecilor de milioane de oameni care au iubit-o. În fața lor, Diana și-a deschis sufletul și a militat iubire și pace. Moartea sa a dat naștere unor speculații și teorii, iar multe dintre întrebări au rămas fără răspuns.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *