Motivul trist pentru care Prințul Harry și-a numit cartea “Rezervă”. Ce ascunde de fapt acest titlu

Titlul are legătură cu felul în care a fost numit Harry de-a lungul vieții

Scris de: Daoud Andra

31 Oct. 2022

Motivul trist pentru care Prințul Harry și-a numit cartea “Rezervă”. Ce ascunde de fapt acest titlu

Momentul în care Prințul Harry își va lansa volumul cu memorii este din ce în ce mai aproape. Deși s-a speculat că ar putea amâna mai mult timp lansarea, se pare că prințul este hotărât să își spună cât mai repede povestea. S-a aflat deja titlul cărții, iar mulți s-au întrebat ce a vrut să transmită Harry atunci când a ales „Rezervă”.

De ce și-a intitulat Prințul Harry cartea „Rezervă”

Prințul Harry a lucrat, în ultimele luni, la un volum de memorii care urmează să fie lansat. Cartea ar fi trebuit să apară toamna aceasta, însă moartea reginei i-a dat peste cap planurile prințului. Harry a amânat momentul, iar unii experți în regalitate cred că a făcut-o pentru a mai adăuga un capitol, despre suverană.

Au existat inclusiv voci care au spus că Regele Charles ar încerca să-l convingă pe Harry să renunțe la a mai publica volumul. Se pare însă că Ducele de Sussex este decis să își spună povestea și a anunțat deja titlul volumului pe care urmează să îl lanseze.

Citește și: Suma fabuloasă încasată de prințul Harry pentru cartea sa de memorii. Când va fi lansată și ce mari secrete conține

Cartea de memorii a lui Harry se va intitula „Rezervă”, iar această alegere ascunde o poveste tristă. Încă de când Harry era mic, presa din Regat scria că Prințesa Diana a adus pe lume un viitor rege și o „rezervă”, referindu-se la William și la Harry. Prințul William era favorit la tron, fiind primul născut, în timp ce Harry a fost perceput întotdeauna drept varianta de rezervă pentru moștenirea tronului, în caz că fratele său pățea ceva.

Harry a crescut, așadar, în umbra fratelui său mai mare și nu a fost văzut niciodată ca un viitor rege. Este posibil ca volumul de memorii să urmeze exact această abordare, iar Harry să descrie viața în familia regală din această perspectivă.

Motivul trist pentru care Printul Harry si-a numit cartea Rezerva
Cartea Prințului Harry va fi tradusă și în limba română

Harry și Meghan ar putea pierde titlurile regale din cauza cărții

Mai mulți experți în regalitate susțin că Meghan și Harry, dar și copiii lor, ar putea rămâne fără titlurile regale, după apariția cărții. Cei patru locuiesc în SUA, după ce prințul și soția lui au renunțat la o parte din îndatoririle regale, în urmă cu câțiva ani.

Dacă volumul „Rezervă” va dezvălui detalii scandaloase despre familia regală, ducii de Sussex și copiii lor ar putea rămâne fără titluri. Experții sunt de părere că Regele Charles al III-lea nu este la fel de îngăduitor precum mama sa și nu va sta pe gânduri dacă Harry și Meghan aduc atingere familiei regale.

De asemenea, se crede că cei doi ar putea să nu fie invitați la încoronarea regelui, care va avea loc anul viitor. În cazul în care cartea sau documentarul de pe Netflix la care au lucrat cei doi aduc în prim-plan detalii umilitoare despre familia regală, monarhul nu va sta pe gânduri și va lua măsuri, scrie presa din Regat.

Citește și: Motivul pentru care regele Charles i-ar putea lăsa pe Harry și Meghan fără titluri regale. Secretul de la Casa Regală s-a aflat

Cartea cu memoriile prințului urmează să fie tradusă și să apară și pe piața din România, la începutul anului viitor. „Una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut înfățișează doi băieți, doi prinți care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmărește cuprinsă de tristețe – și de teamă. După ce Diana, Prințesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea și în sufletul lor – și cum avea să fie viața lor mai departe.

Aceasta este povestea a ceea ce a urmat pentru Harry. ‘Rezervă’ este o carte de o onestitate necruțătoare, plină de dezvăluiri, revelații și lecții de viață cu greu învățate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferința.”, se arată pe site-ul editurii Nemira, care va publica volumul în România.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
8.7 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *