Nea Mărin și soția lui, imagini de colecție. Sunt împreună de 45 de ani, cum arătau cei doi în ziua nunții. Celebrul coregraf e de nerecunoscut

Iată câteva imagini rare de la nunta lui Nea Mărin!

Iubirea pluteşte în aer pentru Nea Mărin, chiar și după 45 de ani de căsătorie. Celebrul coregraf, pe numele său din buletin Marin Barbu, are o carieră de invidiat în televiziune, dar și o familie extrem de frumoasă și unită. Vedeta de la Antena 1 se iubeşte de o viaţă cu Mioara, femeie care i-a dăruit și două fiice superbe. Iată câteva imagini de colecție de la nunta cuplului!

Imagini de colecție de la nunta lui Nea Mărin. Cum arătau celebrul coregraf și soția lui în urmă cu 45 de ani

Nea Mărin nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. În vârstă de 65 de ani, acesta are o energie debordantă, un zâmbet molipsitor și o poftă de viață incredibilă, așa că este aproape imposibil să nu-l admiri și să-l îndrăgești.

În prezent, el poate fi văzut la televizor, la Antena 1, acolo unde are popria sa emisiune, ”Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea”. Aproape că toată țara îl cunoaște pe celebrul coregraf, dar puțini sunt cei care știu detalii din viața sa persoanlă.

Nea Marin si sotia lui, imagini de colectie 3
Nea Marin si sotia lui

Nea Mărin se iubeşte de o viaţă cu Mioara

Ei bine, Nea Mărin este un familist convins. El este căsătorit de nu mai puțin de 45 de ani cu Mioara Barbu. Cei doi au împreună două fiice minunate, pe Dana și Larisa.

De asemenea, coregraful și soția lui sunt și bunici, asta pentru că fiica lor cea mare a adus pe lume doi copii, pe Ana Maria și Darius Andrei. Dar cum au arătat Nea Mărin și Mioara la nunta lor?

Privind imaginile din galeria foto a acestui articol, potem observa că cei doi soți aveau mai puţine kilograme, dar erau la fel de zâmbitori și de îndrăgostiți ca și astăzi.

Citește și Fata lui Liviu Vârciu, supărată pe Nea Mărin: “Nu mai vorbesc cu el”. Motivul pentru care este revoltată!

”Am copilărit împreună”

În cadrul unui interviu acordat recent, vedeta de la Antena 1 a mărturisit că o cunoaște pe soția sa încă din copilărie. Nea Mărin a spus că el și Mioara provin din acelaşi sat din județul Teleorman.

”Dar nu ne certăm (n.r. el și soția), că nu avem de ce. Noi ne-am născut în același sat, în Teleorman, am copilărit împreună, suntem împreună de 45 de ani, nu avem de ce să ne certăm.

Totul este ok. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Să dea Dumnezeu la toți românii să li se întâmple ce mi se întâmplă mie”, a declarat Nea Marin, pentru Antena Stars.

Citește și Nea Mărin iese la pensie. Nepotul său, Alex Leonte, l-a dat de gol: „Dosarul l-a depus”. Se retrage celebrul coregraf din televiziune? VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *