Neti Sandu a dat cărțile pe față. Poartă sau nu perucă? „Un invitat a înfipt mâna în părul meu să vadă dacă e adevărat!”

Poartă sau nu Neti Sandu perucă? Iată ce răspuns a dat vedeta!

Neti Sandu este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați astrologi de la noi din țară. Vedeta apare de aproape trei decenii la Pro TV și aproape că nu există român care să nu o cunoscă. Însă, ea este ușor de recunoscut și pe stradă, mai ales datorită look-ului său neschimbat. Nu de puține ori, telespectatorii s-au întrebat dacă poartă sau nu perucă.

Poartă sau nu Neti Sandu perucă? Un invitat a pus mână pe părul ei ca să se convingă

Mai are Neti Sandu nevoie de vreo prezentare? În vârstă de 65 de ani, ea este unul dintre cei mai respectați astrologi din România. Toată lumea o știe de la Pro TV, acolo unde lucrează de aproape 30 de ani.

În plus, mulți o laudă pe Neti Sandu pentru felul în care arată. Vedeta pare mult mai tânără decât vârsta ei reală, asta și datorită părului său care arată impecabil.

”El stă prea perfect ca să fie adevărat”

Nu de puține ori, românii s-au întrebat dacă poartă sau nu perucă Neti Sandu. Unii dintre ei chiar au dorit să se convingă că vedeta se afișează cu părul ei natural.

În urmă cu ceva timp, celebra specialistă în astrologie a povestit cum o doamnă care stătea la coadă la cofetărie a început să o tragă de păr ca să vadă dacă podoaba capilară a vedetei e adevărată sau nu. De asemenea, un invitat a înfipt mâna direct în părul ei pentru a se convinge de același lucru.

”Era o doamnă la coadă la cofetărie și a început să mă tragă de păr ca să vadă ea dacă e adevărat. Incredibil! Apoi, aveam un invitat în emisiune și, în loc să dăm mâna ca oamenii, el a înfipt mâna direct în părul meu!

Păi, dacă v-am spus, oameni buni, că este părul meu natural, cum să nu mă credeți?!Doamne, dar m-am săturat efectiv! Oare ce-o fi în capul lor?  Stau și mă gândesc, e ceva rău că-mi stă perfect părul, care e problema? El stă prea perfect ca să fie adevărat.

Dar, poți să accepți totuși că este adevărat? E un păr adevărat! Eu de 30 de ani spun că e părul meu, s-a dovedit, am filmat cum mă spăl pe cap, cum îmi întinde părul coafeza mea de la Pro TV”, a dezvăluit Neti Sandu, în podcastul ”Luni seara”.

Citește și Cum arăta Neti Sandu, în adolescență. Avea o cu totul altă coafură, își purta părul mai lung. Imagine nemaivăzută!

Cum îi îngrijea mama ei părul

În cadrul aceluiași podcast, vedeta de la Pro TV a spus cum îi îngrijea mama ei părul în copilărie. Neti Sandu și-a amintit că cea care i-a dat viață îi limpezea podoaba capilară cu apă de ploaie.

”Părul meu este ondulat natural. Când  eram mică, îmi amintesc că mama ne limpezea la păr cu apă de ploaie. Îl lăsam mai lung așa, dar se aranja foarte frumos.

Sora mea a plecat în turneu în afară că juca baschet și ne-a adus un feohn, era ceva nou la vremea aceea. Și eu am descoperit că-mi pot întinde părul cu peria și cu acel feohn.

Nu văzusem nicăieri, dar făceam la fel cum facem acum cu placa. Nu am filosit decât șampon și vopsea de păr, atunci când am început să albesc”, a mai povestit astrologul.

Citește și Neti Sandu, mesaj de solidaritate pentru Elena Lasconi. Ce spune după ce aceasta a fost pusă la zid de propria fiică!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *