Nicole Cherry și-a făcut o nouă intervenție, la nivelul feței. Cum s-a afișat artista în fața fanilor imediat după procedură

Vezi ce modificare și-a făcut vedeta!

Nicole Cherry a ajuns din nou în cabinetul medicului estetician. Celebra cântăreață vrea să arate cât mai bine, așa că s-a lăsat pe mâna specialiștilor și a făcut o altă intervenție estetică. Află, din rândurile de mai jos, despre ce procedură este vorba, dar și cum arată acum artista!

Nicole Cherry, din nou pe mâna medicului estetician

La doar 25 de ani, Nicole Cherry se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ea este, fără doar și poate, dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe din România. Melodiile sale ajung mereu pe locul 1 în clasamentele muzicale.

Totodată, șatena are și o familie frumoasă, fiind căsătorită de doi ani cu Florin Popa, bărbat împreună cu care are și o fetiță minunată, pe Anastasia.

Nicole Cherry si-a facut o noua interventie, la nivelul fetei 3
Interventie Nicole Cherry

Ce procedură și-a făcut vedeta

Frumoasa solistă apare destul de des la televizor, dar este prezentă și în mediul online. Ea este foarte activă și își ține la curent admiratorii cu tot ce face.

Nicole Cherry este urmărită de peste două milioane de persoane pe Instagram. De curând, artista i-a anunțat pe internauți că și-a făcut o nouă intervenție estetică și le-a arătat și câteva imagini cu rezultatul. Mai exact, ea și-a făcut o micropigmentare pentru buze.

”Cine mă urmărește de ceva vreme știe că eu am probleme cu herpesul și da, îmi apare destul de des. Tocmai de aceea am și buza depigmentată în această zonă.

Astăzi am venit să-mi fac micropigmentare pentru buze. Abia aștept să văd rezultatul final!”, a transmis Nicole Cherry pe contul ei de Instagram.

Citește și Nicole Cherry dezamăgită după ce a făcut dublaj la filmul lui Spielberg: „M-am entuziasmat atunci când l-am văzut pe Netflix și speram să fie și dublat, dar ce credeți, nu eram eu” VIDEO EXCLUSIV!

Ce intervenție și-a mai făcut solista

În urmă cu cinci ani de zile, vedeta și-a pus silicoane. La vremea aceea, cântăreața avea doar 20 de ani.

”Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo.

Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta.

[…] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat (…) nimeni nu și-a dat seama”, a declarat Nicole Cherry, acum ceva timp, potrivit Redacția.

Citește și Nicole Cherry, provocare inedită pentru Mihai Bendeac. Fanii visează de mult timp să-i vadă împreună pe scenă: “O să vă placă” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *