Nicoleta Luciu, ipostază rară alături de sora ei, Iuliana. Cum s-au fotografiat cele două, imagine de neratat

Nicoleta Luciu, ipostază rară alături de sora ei, Iuliana. Cele două s-au fotografiat împreună în ținute speciale, iar imaginile postate pe rețelele de socializare au făcut deliciul fanilor. Iată ce mesaje le-au transmis internauții.

Nicoleta Luciu, ipostază rară alături de sora ei, Iuliana

Nicoleta Luciu, considerată pentru multă vreme una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor. Ea locuiește acum la Miercurea Ciuc alături de soțul ei și cei patru copii ai lor și este mamă cu normă întreagă.

Te-ar putea interesa și: Ce religie are Nicoleta Luciu, de fapt. Detaliul neașteptat care s-a aflat despre soția lui Zsolt Csergo

Fosta asistentă TV este însă activă pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu activitățile pe care le face. Ajunsă la vârsta de 43 de ani, vedeta arată în continuare senzațional. Fără operații estetice, ci doar cu câteva intervenții cu botox și acid hialuronic, Nicoleta Luciu se menține la fel de frumoasă ca în tinerețe.

Recent, fosta Miss România a fost surprinsă într-o fotografie alături de sora ei, Iuliana. Ea a postat imaginea pe rețelele de socializare împreună cu un mesaj de mulțumire pentru cei care i-au transmis urări de ”La mulți ani” cu ocazia zilei sale onomastice, de Sfântul Nicolae.

”Vă mulțumesc pentru toate gândurile frumoase! La mulți ani Nicoleta Nicolae!”, a scris vedeta în dreptul pozei cu sora sa, apreciată de mii de internauți.

Nicoleta Luciu, ipostază rară alături de sora ei, Iuliana
Nicoleta Luciu, ipostază rară alături de sora ei, Iuliana

Ce intervenții estetice are Nicoleta Luciu

Partenera de viață a lui Zsolt Csergo a fost înzestrată de la natură cu un fizic de invidiat. Pe lângă frumusețe, Nicoleta Luciu s-a putut mândri și cu forme voluptoase, calități care i-au adus inclusiv apariții în Playboy și un titlu de Miss România.

Însă odată cu trecerea anilor, vedeta a fost nevoită să treacă pragul medicului estetician pentru unele unele îmbunătățiri, astfel încât să șteargă de pe chip semenele trecerii timpului. Așa că și-a injectat botox și acid hialuronic, pentru buze și pomeți mai proieminenți.

Citește și: Gafa făcută de Nicoleta Luciu când a îmbrăcat rochia prea decoltată. Ce s-a văzut imediat: “Ieşeau din sutien”

Însă, acestea nu sunt singurele intervenții pe care și le-a făcut de-a lungul anilor Nicoleta Luciu.

După ce a adus pe lume tripleții, Nicoleta Luciu și-a modificat bustul. Mai exact, bruneta a apelat la o intervenție de ridicare a sânilor pentru a le reda aspectul frumos. Amtintim că diva, acum în vârstă de 43 de ani, are patru copii cu Zsolt Csergo. Cel mai mare dintre ei a primit numele tatălui său, iar tripleții se numesc Karol, Kim și Kevin.

Sursă foto: Facebook/ Nicoleta Luciu Official

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *