Nicoleta Luciu nu se mai oprește din slăbit. A ajuns de nerecunoscut la 43 de ani, fanii sunt îngrijorați

Mulți ani la rând, Nicoleta Luciu a fost considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România, titulatură pe care, după mulți fani, o păstrează și acum. Numai că celebra șatenă pare că nu se mai oprește din slăbit! Chiar de ziua ei de naștere, sora sa, Iuliana, a postat o imagine care i-a îngrijorat pe fani. A scăpat de 15 kilograme în mai puțin de trei luni!

Nicoleta Luciu, o nouă apariție pe internet

Marți, 12 septembrie, actrița din telenovelele „Inimă de Țigan”, „Regina” și „Lacrimi de Iubire” și-a serbat ziua de naștere, împlinind vârsta de 43 de ani. Sora ei, Iuliana, a publicat o fotografie în social media, urându-i un călduros La mulți ani. Cu această ocazie, fanii au rămas șocați de transformarea radicală a vedetei, care este mult mai slabă față de cum o știau înainte.

Deși avea parte de un mare succes în showbiz, Nicoleta Luciu a preferat, în urmă cu mai mulți ani, să se retragă din lumina reflectoarelor și să se mute la Miercurea Ciuc, pentru a se dedica familiei sale. Totuși, în ultima perioadă, vedeta a început să apară mai des pe rețelele sociale, dar nu oricum, ci cu schimbări vizibile la față.

Citește și Câți bani a primit, de fapt, Nicoleta Luciu ca să apară goală în revistele pentru bărbați. De necrezut ce s-a aflat: “Un eșec”

Ce trucuri de frumusețe are

În trecut, în timpul unui interviu, Nicoleta Luciu a dezvăluit trucurile la care apelează pentru a se menține în formă: „Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu mănânc cât să pot merge pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal. Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar, brusc, după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”.

Vezi și Bărbatul celebru care s-a iubit cu Nicoleta Luciu și Monica Gabor. Nu, nu este vorba despre Irinel Columbeanu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *