Noua emisiune pe care o va prezenta Dani Oțil la TV. S-a aflat totul despre planul Antenei 1

Iată mai multe detalii.
Noua emisiune pe care o va prezenta Dani Oțil la TV. S-a aflat totul despre planul Antenei 1

Postul de televiziune Antena 1 atrage atenția publicului român cu lansarea unui nou program TV extrem de captivant. Marea dezvăluire a fost făcută pe contul de Instagram „Viperele Vesele” printr-o postare specială. Astfel, a fost anunțată cu mare entuziasm lansarea unui nou reality-show, inspirat din versiunea israeliană „Power Couple”.

O nouă producție apare la Antena 1

„Viperele Vesele” oferă adesea informații controversate pe pagina lor de Instagram, ele dezvăluie informații din culisele tuturor trusturilor media și nu numai.

De-a lungul timpului au demonstrat că noutățile pe care le prezintă sunt de încredere, iar astfel au procedat și de această dată anunțând în premieră că Antena 1 pregătește un nou proiect ce va captiva atenția telespectatorilor.

Citește și: Dani Oțil nu mai apare la Neatza cu Răzvan și Dani. Bomba momentului în Antena 1, cine i-a luat locul

Dani Oțil prezintă noua emisiune

Ei bine, această producție urmărește modelul versiunii israeliene a show-ului și propune o serie de provocări captivante pentru cuplurile curajoase care doresc să scape de rutină și să-și aprofundeze relația în cadrul programului „Power Couple.”

De asemenea, filmările au loc în frumoasă insulă Malta, și gazda emisiunii va fi nimeni altul decât popularul om de televiziune Dani Oțil.

Noua emisiune pe care o va prezenta Dani Oțil la TV
Dani Oțil

„Antena 1 lansează un reality show după o versiune din Israel „Power Couple”. Reality show-ul urmărește povestea a 8 cupluri care se confruntă cu mai multe provocări pentru a descoperi cât de bine se cunosc unul pe celălalt.”, au scris pe pagina lor de Instagram, Viperele Vesele.

Vezi și: O nouă demisie de la Antena 1! Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani care a semnat cu Pro TV

Concurenții sunt cazați într-o vilă timp de 6 săptămâni

În plus toți participanții sunt găzduiți într-o vilă luxoasă și sunt puși în fața anumitor provocări de-a lungul a șase săptămâni. În acest interval, bărbații sunt supuși diferitelor teste și probe, în timp ce partenerele lor trebuie să parieze asupra succesului lor, menținând secretă suma pariată.

Te poate interesa și: Când începe serialul Bravo, tată! de la Antena 1. Ziua și ora la care se va difuza producția cu Vârciu, Natanticu, Fodor și Pavel în rolurile principale

„Toți concurenții sunt cazați într-o vilă, unde trebuie să reziste 6 săptămâni. În această perioadă bărbații sunt supuși unor probe, în timp ce partenerele de viață trebuie să parieze pe succesul lor. Nimeni nu trebuie să știe cât au pariat.

La finalul show-ului Power Couple, producătorii de la Antena 1 vor înmâna premiul cuplului câștigător. Suma încasată este reprezentată de banii pe care partenerii de viață i-au acumulat până în momentul respectiv.

În exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Dani Oțil este prezentatorul acestei emisiuni. Filmările pentru emisiune au loc în Malta și sunt aproape de final. Antena 1 ne iubește!”, au mai scris Viperele Vesele.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *