Nu așeza niciodată oglinda în această poziție în casă. Alungi norocul la bani

Ai grijă unde pui o oglindă în casă, altfel ți-ar putea aduce numai ghinion
Nu așeza niciodată oglinda în această poziție în casă. Alungi norocul la bani

Dacă nu vrei să atragi ghinionul în casa ta, trebuie să ții cont de sfaturile specialiștilor în Feng Shui. Atunci când amenajezi în locuință, ai grijă să nu așezi niciodată oglinda în această poziție în casă. Alungi norocul la bani și vei avea numai ghinioane!

Nu așeza niciodată oglinda în această poziție în casă

Indiferent dacă credeți sau nu în feng shui, specialiștii susțin că trebuie să țineți cont atunci când amenajați o cameră sau un spațiu. De multe ori, feng shui-ul este de bun augur în ceea ce privește amenajarea casei tale. Oglinzile au proprietatea de a reflecta și multiplica lucrurile din casa ta, de aceea , mulți experți în feng shui nu sunt de acord în legătură cu amplasarea acesteia în anumite locuri din locuință. La urma urmei, spațiul tău reflectă ceea ce vrei să atragi în viața ta!

Oglinzile și Feng Shui-ul au o relație grozavă și este mai bine să știm toate detaliile, pentru a o putea folosi în avantajul nostru. În caz contrar, vom ține fericirea și banii departe. O oglindă obișnuită, amplasată în orice poziție din casă, vă poate ajuta sau, dimpotrivă, vă poate face mai mult rău.

Deși sunt doar niște obiecte decorative, nu trebuie să pui oglinzile la întâmplare în casă. Așezarea lor în locuințe este foarte importantă, de aceea îți detaliem exact unde nu ar trebui să pui niciodată o oglindă în casă pentru a nu atrage sărăcia.

Potrivit regulilor Feng Shui, unul dintre punctele în care nu ar trebui să așezi niciodată o oglindă este în fața patului, deoarece ai permite energiei tale pozitive să nu se extindă. Cu toate acestea, aceasta nu este singura locație interzisă din casă.

Drept urmare, dacă nu vrei să alungi norocul la bani, nu trebuie să pui niciodată o oglindă în fața alteia. În acest fel, energia pozitivă nu ar avea cum să avanseze și ar stagna, făcând să apară bariere în viața celor care locuiesc în casa respectivă.

Citește și: Unde trebuie să pui oglinda în casă ca să ai noroc. Acesta este locul ideal

Ce înseamnă oglinzile pentru Feng Shui

De regulă, oglinzile sunt interpretate ca portaluri energetice care pot acumula lucruri bune, dar și rele. Ele pot alunga negativitatea, atâta timp cât se pun într-o poziție care le permite să reflecteze și să se înmulțească.

În feng shui, plasarea oglinzilor joacă un rol important. Dacă se face corect, puterea oglinzilor vă dublează simbolic bogăția, sănătatea și fericirea. Cu toate acestea, atunci când plasarea oglinzii feng shui nu este corectă, aceasta poate face mult rău.

De exemplu, dacă sunt multe probleme la locul de muncă, poți pune o oglindă în fața ușii pentru ca toată energia negativă care intră să poată ieși cât mai rapid din casă. De asemenea, nu ar trebui să așezați o oglindă cu fața la birou, deoarece v-ar putea multiplica stresul sau sarcinile în așteptare.

Citește și: Ce să nu pui niciodată la intrarea în casă. Atrage ghinionul

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *