Nu o să ghicești niciodată ce vârstă are femeia din aceste imagini. Dansul la bară este pasiunea ei

O văduvă de 75 de ani din Colorado Springs a devenit un exemplu impresionant de curaj și determinare după ce și-a găsit o pasiune neobișnuită în timpul pandemiei de coronavirus: dansul la bară. Starr Stauffer Wise a dezvăluit cum această activitate a ajutat-o să facă față anxietății și să își îmbunătățească starea fizică, demonstrând că vârsta nu trebuie să fie un obstacol în calea descoperirii unor pasiuni noi și provocatoare.

Femeia care și-a schimbat radical viața la 75 de ani

Povestea lui Starr a început în februarie 2021, când, în plină pandemie, a citit un articol într-un ziar local despre Diana Martin, o femeie care începuse să practice dansul la bară la vârsta de 50 de ani. Această descoperire a marcat un moment important în viața lui Starr, care, deși interesată de acest sport de mulți ani, nu avusese niciodată curajul să încerce.

„Când am citit acel articol, am fost foarte entuziasmată. Îmi doream de ani să fac acest sport, dar întotdeauna ceva m-a reținut. La început, m-am întrebat dacă voi fi în stare de așa ceva”, a declarat femeia.

În ciuda dubiilor și a problemelor de sănătate cu care se confruntă, precum osteoporoza și artrita, Starr a decis să facă pasul și să încerce dansul la bară. A contactat-o pe Diana, care între timp devenise instructoare de dans, și s-a înscris la primele sesiuni de antrenament. De atunci, viața ei s-a schimbat radical.

„Am decis să-mi fac o programare, să merg să văd ce se întâmplă la acel studio și m-am îndrăgostit. Acum am bara mea în sufragerie, acest sport m-a ajutat să scap de anxietate”, povestește Starr.

Starr, care și-a pierdut soțul acum 18 ani, a mărturisit că această activitate nu doar că i-a oferit o modalitate de a-și îmbunătăți sănătatea fizică, dar și un sprijin emoțional neașteptat.

„Este atât de distractiv. Am primit sprijin din comunitatea de acolo și am învățat noi trucuri”, spune ea, cu entuziasm.

Familia ei nu i-a fost alături

Deși a devenit o sursă de inspirație pentru mulți oameni din întreaga lume, Starr a întâmpinat și reacții mai puțin pozitive din partea familiei.

„Unele rude mi-au întors spatele. Nu am avut niciodată copii, dar am două nepoate care îmi sunt aproape. Una dintre ele trăiește în California și vine des să mă vadă cum dansez. Ea are două fiice care sunt de părere că ce fac eu este grozav”, a explicat ea.

Starr recunoaște că nu toată lumea înțelege pasiunea ei, însă acest lucru nu a descurajat-o. Ea continuă să se antreneze și să își perfecționeze abilitățile, bucurându-se de fiecare moment petrecut la bara de dans.

„Este incredibil să simți că îți recapeți controlul asupra corpului tău, chiar și la această vârstă. Dansul la bară m-a ajutat să scap de singurătate și anxietate. M-a făcut să mă simt din nou puternică”, a mărturisit Starr.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *