Nume care atrag ghinionul. Află dacă și al tău este pe listă

Ce a descoperit un studiu recent
Nume care atrag ghinionul. Află dacă și al tău este pe listă

Specialiștii spun că în numele fiecărei persoane este scris gradul pe noroc pe care îl are în viață. Acesta hotărăște destinul încă de când cei din jur încep să te strige așa. Nu, nu este un simplu cuvânt, ci este încărcat cu energie și are propriile vibrații pozitive sau negative. Iată mai jos lista cu nume care atrag ghinionul!

Ce s-a descoperit despre persoanele care poartă nume rare

Specialiștii americani au făcut o cercetare și s-a descoperit că persoană care poartă nume mai rare, neobișnuite sau excentrice sunt mai predispuse să aibă parte de ghinion în viață. Au fost analizate dosarele a 2000 de copii spitalizați în mai multe clinici de psihiatrie. S-a observat faptul că cei care nu purtau nume comune sufereau  de tulburări mai grave.

David Figlio, profesor în educație la Northwestern University, a descoperit că numele te poate conduce către un trai socio-economic scăzut. Printre toate numele neobișnuite se află și unele comune care poartă ghinion. Iată mai jos lista!

Nume care atrag ghinionul

Cecilia – provine de la una dintre cele mai vechi ginte romane și înseamnă orb. Sfânta Cecilia a fost decapitată deoarece a refuzat să se închine zeilor romani. Se spune că este un nume care poartă ghinion și aduce multe provocări în viață.

Claudia – se spune despre persoanele care poartă acest nume că se vor confrunta des cu probleme în familie. De asemenea, nu au noroc nici în plan amoros și au parte de multe dezamăgiri sentimentale.

Desdemona – poate sună a nume romantic, însă provine din greacă și înseamnă „fără noroc”. Femeile care poartă acest nume sunt urmărite des de energii negative.

Citește și – Semnificația spirituală a numelui tău de familie. Ce secret ascunde, conform numerologiei. Metoda simplă prin care poți să descoperi

Emilia – femeile care poartă acest nume sunt luptătoare, dar și încăpățânate. Din păcate însă aceste calități atrag probleme în viață. Faptul că au mai tot timpul așteptări mari va îndepărta fericirea din calea lor.

Lorena – energiile aduse de acest nume rezervă multe surprize neplăcute. Cele care poartă acest nume tind să se complacă singure și să îi îndepărteze pe cei dragi.

Mara – provine din ebraică și înseamnă amărăciune. Femeile care îl poartă nu se vor simți niciodată împlinite sufletește.

Sabina – femeile care poartă acest nume nu vor avea parte de succes în viață deoarece nu au suficientă încredere în abilitățile lor. Sunt încăpățânate și nu acceptă mai deloc sfaturi din partea celor din jur.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.4 63 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *