Nume de fete care atrag succesul în viață. Ce poți alege pentru micuța ta, lista de unde te poți inspira

Mai jos, vă prezentăm câteva sfaturi care vă vor inspira să luați decizia corectă referitor la numele fetiței voastre
Nume de fete care atrag succesul în viață. Ce poți alege pentru micuța ta, lista de unde te poți inspira

Atunci când aflați că veți deveni părinte de fată, primul lucru important este să vă gândiți ce nume va purta aceasta, iar alegerea lui nu este deloc ușoară. Fie că alegeți un nume românesc, fie că este unul străin, este nevoie să vă gândiți bine înainte să vă decideți. De cele mai multe ori, părinții aleg un nume cu o puternică semnificație, însă, există și nume de fete care atrag succesul în viață. Iată mai jos câteva idei.

Ce prenume să alegi. Nume de fete care atrag succesul în viață

Mai jos, vă prezentăm câteva sfaturi care vă vor inspira să luați decizia corectă referitor la numele fetiței voastre. Ce-i drept, nu puteți avea control asupra personalității fetiței voastre și nici nu puteți alege cu cine va semăna, însă îi puteți alege numele.

Adelina

Numele Adela și Adelina sunt derivate din cuvântul german ‘adal’, care înseamnă ‘nobil, bogat, faimos’. Cele care poartă acest nume au calități de lider pe care nimeni nu le-ar fi bănuit.

Alexia, Alessia, Alesia

Aceste nume provin din cuvântul grecesc ‘alexo’, care însemna ‘a apăra, a ajuta’. Fetițele care poartă aceste nume sunt de multe ori foarte bune și săritoare

Vezi și Combinații de nume de fete românești. Variante superbe din care te poți inspira

Ana

Numele provine din limba ebraică, unde înseamna ‘darul lui Dumnezeu’. Sunt fetițe independente și sincere, care ating succesul prin felul lor de a fi.

Antonia

Provenit din limba greacă, acest nume înseamnă ‘frumos, de neprețuit’. Inteligența le ajută să se descurce încă de mici în orice situație.

Bianca

Este un nume de origine italiană, care înseamnă ‘pur, alb, strălucitor’. Fetele care poartă acest nume sunt inteligente și cunosc succesul în viață la vârste fragede.

Vezi și Nume de fete 2023. Ce poți alege pentru micuța ta. Variante deosebite din care te poți inspira

Miruna

Numele provine din limba slavă și înseamnă ‘pace’.

Nume de fete care atrag succesul în viață
Nume de fete care atrag succesul în viață

Fetițele care poartă numele Miruna sunt de obicei foarte serioase pentru vârsta lor, sunt liniștite, calculate și curioase.

Nadia

Vine din limba slavă, unde ‘Nadezhda’ înseamnă ‘speranță’.

Natalia

Vine din limba latină și înseamnă ‘născută de Crăciun’. De multe ori se remarcă în diverse domenii și perseverența lor le aduce numai reușite.

Vezi și Nume de fete cu semnificație puternică. Lista de unde te poți inspira, au un mesaj special

Sofia

Sofia vine din limba greacă și înseamnă ‘înțelepciune’. Într-adevăr, fetele cu acest nume se dovedesc a fi niște copii serioși, gânditori, care te surprind de multe ori prin maturitate și inteligență. Nu sunt foarte vesele și deschise, dar au alte moduri prin care se fac plăcute.

Clara

Clara vine din limba latină și înseamnă ‘luminous, sclipitor’. Fetițele botezate astfel sunt foarte vesele și deschise, având curajul de a încerca lucruri noi la vârste la care alți copii sunt complet dependenți de părinți.

Daria

Numele vine din limba persană și înseamnă ‘a face bine’.

Ema

Ema este prescurtarea unui nume de origine germană, care însemna ‘întreg, universal’. Cele care poartă acest nume sunt adesea văzute ca fiind perfecte.

Gloria

Fetițele cu acest nume sunt independente și devin femei puternice, care reușesc orice își propun.

Vezi și Cele mai norocoase nume de fete. Ce semnificație specială ascund

Ioana

Provine din numele evreiesc Yohanna, care înseamna ‘binecuvântarea Domnului’.

Maria

Provine din limba ebraică și înseamnă ‘copil dorit’. Succesul lor în viață vine din atitudinea deschisă și sinceră, dar și din curajul de a-și asuma riscuri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
3.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *