Nunta anului 2024 în România. După un divorț dureros, vedeta și-a găsit sufletul pereche: “Ne-am îndrăgostit foarte repede”

Ambii parteneri au trecut prin divorțuri și au copii.
Nunta anului 2024 în România. După un divorț dureros, vedeta și-a găsit sufletul pereche: “Ne-am îndrăgostit foarte repede”

El, un tenismen celebru, divorțat de fosta soție cu care are doi copii. Ea, o afaceristă care a divorțat de bărbatul căruia i-a dăruit doi copii. Cei doi trăiesc acum o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un copil. Vor face nunta anul acesta, după ce în 2023 s-au cununat civil.

Nunta anului 2024 în România

Fostul tenismen Andrei Pavel (locul 13 ATP în 2004) și actuala lui soție, Adriana, trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, după ce ambii au trecut prin divoțuri dureroase.

Amândoi au câte doi copii din relațiile anterioare, iar împreună sunt părinții unei fetițe, pe care tânăra a adus- o pe lume în primăvara anului trecut.

Citește și: Cuplu surpriză în showbizul din România. Dovada că a trecut peste despărțirea de Ramona Olaru

Andrei și Adriana Pavel s-au căsătorit civil în 2023, iar anul acesta urmează cununia religioasă și marea petrecere dată în cinstea viitorilor miri, potrivit Cancan.

”Am spus ‘da’! Bună, doamna Pavel! Sărbătoarea va urma anul viitor,” a scris Andrei Pavel, în dreptul imaginilor de la cununie.

Cum a început povestea lor de dragoste

Fostul tenismen a povestit în trecut cum a început frumoasa poveste de dragoste dintre el și actuala lui soție.

”Eu şi Adriana ne cunoaştem de foarte mult timp, am avut nişte vieţi total diferite, povestea noastră s-a întâmplat fără ca niciunul dintre noi să ne aşteptăm la asta, la o relaţie. S-a întâmplat foarte spontan.

Avem multe lucruri în comun: eu am divorțat de ceva timp, Adriana nu foarte de mult, avem împreună patru copii: eu doi, ea doi. În plus, şi Adriana a jucat tenis, vine şi ea din acelaşi sport ca mine. Ne-am îndrăgostit foarte repede şi foarte intens. Mi-am găsit jumătatea când nu mă aşteptam,”  declara Andrei Pavel, pentru Okmagazine.

Fostul soț al Adrianei Pavel este căsătorit cu Monica Dascălu de la Pro TV

Adriana Pavel a fost căsătorită în trecut cu omul de afaceri Cristian Vărbanicu. Cei doi au împreună doi băieți ajunși la vârsta adolescenței.

Femeia s-a îndrăgostit de actualui ei soț, Andrei Pavel, așa că a divorțat de fostul partener pentru a trăi povestea de iubire alături de sportiv.

În ceea ce-l privește pe Cristi Vărbanicu, în prezent, acesta este căsătorit cu prezentatoarea Monica Dascălu. Cei doi au făcut nunta în mare secret, la scurt timp după ce vedeta dela Pro TV a divorțat de fostul ei soț, cu care a avut un mariaj de 10 ani.

Citește și: Monica Dascălu s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr, la câteva luni de la divorț. Știrista Pro TV urmează să devină, la 46 de ani, mamă pentru a doua oară

Între timp, Monica Dascălui și Cristi Vărbanicu au devenit părinți. Ei au împreună o fetiță pe care jurnalista a dus-o pe lume în vara anului trecut și un băiețel mai mare.

Potrivit sursei citate, botezul micuței a avut loc în luna octombrie a anului trecut. Părinții au ales discreție totală în privința evenimentului, care fost organizat în satul Delureni, județul Bistrița-Năsăud, unde vedeta a copilărit.

Știrista nu și-a invitat colegii la botezul micuței. Doar Oana Andoni a fost prezentă, cu care Monica Dascălu este prietenă foarte bună.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *