Nuntă surpriză în showbizul românesc! O vedetă s-a căsătorit în secret. Primele imagini cu ea în rochie de mireasă

Vezi mai jos despre cine este vorba!

Nuntă mare în showbizul autohton! O vedetă extrem de îndrăgită de la noi din țară s-a căsătorit în mare secret, undeva departe de România. Ea a radiat de fericire în ziua cea mare, iar rochia de mireasă pe care a purtat-o a fost superbă. Află, din rândurile de mai jos, despre cine e vorba!

Vedeta din România care s-a căsătorit în secret

O vedetă din România a luat pe toată lumea prin surprindere cu o nuntă secretă! Anca Lungu și-a unit destinul cu Harry Arampatzis, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. În urmă cu puțin timp au apărut și primele imagini de la acest eveniment extrem de emoționant, unde fosta prezentatoare TV a strălucit prin simplitate și eleganță.

Cea care a publicat fotografiile în mediul online a fost Ali Andreea, make-up artist român, stabilit la Paris. Tot ea a spus de ce s-a îmbrăcat în alb, precum mireasa. Se pare că aceasta ar fi fost dorința Ancăi Lungu și a partenerului ei, iar invitații s-au conformat. ”Celebrăm dragostea cu Anca și Harry. A fost dorința miresei ca toți să fim îmbrăcați în alb, ca să știți”, a explicat Ali Andreea.

Anca Lungu și Harry Arampatzis – o iubire discretă, dar puternică

Au trecut câțiva ani buni de când Anca Lungu a renunțat la cariera sa în România pentru a urma calea inimii, mutându-se în Franța alături de iubitul său.

Recent, cei doi au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, într-o ceremonie restrânsă, dar plină de emoție. Anca Lungu și tatăl băiețelului ei au dorit ca evenimentul să fie unul discret, având aproape doar familia și prietenii apropiați.

Cât de frumoasă a fost Anca Lungu în ziua cea mare

În ziua nunții, Anca Lungu a ales să impresioneze prin naturalețe și simplitate. Fosta prezentatoare TV a purtat o ținută albă, care îi evidenția perfect formele. Cu părul prins lejer, un voal delicat și accesorii alese cu grijă, Anca Lungu a strălucit în cea mai importantă zi din viața sa.

Mirele, Harry Arampatzis, a optat pentru o ținută elegantă, compusă din pantaloni albi, o cămașă albă și un sacou crem. Se pare că mirii au impus un dress code all white, căci și invitații au fost îmbrăcați tot în alb, adăugând un plus de eleganță și coeziune vizuală evenimentului.

Citește și Momente grele pentru Anca Lungu. Fosta știristă de la Antena 1 a făcut anunțul trist: “Mi-am pierdut cel de-al treilea copil”!

Cei doi au făcut senzație la Festivalul de Film de la Cannes

În luna mai a acestui an, Anca Lungu și Harry Arampatzis au fost prezenți la Festivalul de Film de la Cannes, unde au atras atenția prin ținutele lor all-black. Fosta prezentatoare TV a împărtășit emoțiile trăite la eveniment cu fanii ei din mediul online.

”Am participat pentru prima dată la premiera unui film aflat în competiția oficială de la Cannes. Am fost alături de echipa filmului românesc „Trei kilometri până la capătul lumii” și am trăit alături de ei toate emoțiile unui astfel de eveniment.

Am fost atât de emoționată, încât nu m-am oprit pentru o fotografie pe covorul roșu al Festivalului, dar am fost atât de norocoasă, încât să fiu surprinsă de prietenul nostru Alex Roșu în fața hotelului Carlton, locul din care am fost preluați de mașinile oficiale.

E o amintire pe care o voi păstra cu drag în suflet. M-am revăzut cu oameni pe care îi apreciez și am văzut un film care m-a emoționat profund. În final le mulțumesc prietenilor mei care au avut grijă să mă ridic la înălțimea evenimentului!’, a scris Anca Lungu pe rețelele sociale.

Citește și Ținuta elegantă purtată de Anca Lungu la Cannes. Fosta prezentatoare de știri de la Antenă a mers însoțită de iubitul ei, rar sunt văzuți împreună!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *