Nuntă surpriză în showbizul românesc. Vedeta de la Survivor s-a căsătorit, primele imagini: „Cât pentru o viață”

O nuntă atipică a avut loc în showbizul din România! Un celebru cântăreț s-a căsătorit, pentru 24 de ore, cu aleasa inimii lui. Cei doi s-au afișat ca mire și mireasă.

Kamara și Gabriella Nastas s-au căsătorit

Este vorba despre Kamara și Gabriella Nastas. Fostul concurent de la Survivor România s-a căsătorit pentru 24 ore și au avut foarte mari emoții. Iubita artistului a strălucit în rochie de mireasă.

Kamara și Gabriella Nastas au vrut să experimenteze cum este să fie soț și soție. Așa că s-au căsătorit pentru 24 de ore și au publicat imaginile pe rețelele sociale.

„DA! Pentru că “Je t’aime” (trad. rom – Te iubesc) tot mai mult, Femeia Mea @gabriella_theartist !!! Ne-am căsătorit pentru o zi, cât pentru o viață. Frumoasa provocare pentru 24 de ore”, a scris Kamara pe Instagram.

Nuntă pentru 24 de ore, fără nași

Nunta lor a fost atipică, fără nași, dar evenimentul s-a desfășurat ca o cununie civilă. Martorii le-au urat celor doi „casă de piatră” și i-au felicitat pentru alegerea făcută.

„Ea credea că îi fac ceva neprevăzut. (…) Nu am avut nași, pentru că fiind doar pentru o zi nu era nevoie și automat nici primărița nu a avut acel drapel pe care îl poartă în mod normal. A fost super emoționant. Serios, chiar a fost super emoționant și lumea pe acolo ne felicită”, a declarat Kamara la Antena Stars.

În primă fază, Gabriella Nastas s-a temut să facă acest pas, bruneta mărturisind că a avut mari emoții când i-a spus „DA” lui Kamara:

„Am crezut că sigur a organizat el ceva și am zis să fiu pregătită 100%, adică în cazul în care se întâmplă cu adevărat, să fiu pregătită. (…) Surprinzător, chiar am avut emoții, deși știam că e ceva pentru o zi. (…) Eu, pentru că nu m-am mai aflat vreodată în postura respectivă, nu prea știu cum merge treaba, Kamara s-a mai căsătorit de-a lungul vieții. Eu am fost un pic așa, mai atipică cu căsătoria, dar sincer după provocarea de ieri am zis să încercăm, mi-am dat seama că nu e chiar atât de rău”.

Cine este Gabriella Nastas

Gabriela Nastas are 29 de ani, s-a născut în Republica Moldova și este artistă. În 2017, bruneta a participat la „X Factor”, unde l-a întâlnit pe Dani Oțil, care a mizat pe talentul ei muzical. Patru ani mai târziu, aceasta a lansat prima ei piesă chiar la matinalul Neatza de la Antena 1.

„În 2017 la X Factor România, Dani Oțil mi-a zis: Eu sunt sigur că de tine o să auzim peste câțiva ani… și atunci când lansezi prima ta piesă, vii la noi la @neatzacurazvansidani_oficial . Eu și Răzvan îți promitem că te așteptăm. 4 ani mai târziu, în 2021, am venit …și acum nu mai scapă de mine Mulțumesc @daniotil @futuristul ! Fără să realizați, mi-ați dat curaj să cred și mai mult în visul meu”, a mărturisit iubita lui Kamara pee internet.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *