O cunoscută prezentatoare de la Pro TV s-a căsătorit, iar Cabral și Andreea Ibacka au fost nași. Ce vedete au fost prezente la eveniment

Nunta a fost cu tematică de circ

Scris de: Daoud Andra

02 Jun. 2024

Ziua de 1 iunie a fost una cu mari emoții pentru o cunoscută prezentatoare de știri și pentru partenerul ei. Cei doi au făcut nunta, iar Cabral și soția lui, Andreea, au fost nași la eveniment. Cine a cântat la nuntă și cum a arătat mireasa.

Roxana Hulpe s-a căsătorit cu tatăl fetiței ei

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la Pro TV a făcut pasul cel mare în weekend. Roxana Hulpe și partenerul ei s-au căsătorit religios, iar ceremonia a fost una extrem de emoționantă. Cei doi au făcut cununia civilă în urmă cu ceva timp și au și o fetiță împreună, iar pe 1 iunie, au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu.

Vedeta și soțul ei au avut două perechi de nași: pe Cabral și pe Andreea Ibacka și pe Cosmin Stan, colegul de la știri al miresei, și pe soția lui. Ceremonia religioasă a fost foarte emoționantă, mai ales că la slujbă a participat și tatăl miresei, care este preot. Tot el a botezat-o pe fetița Roxanei Hulpe și nepoata lui, Zora.

Vezi și: Andreea Ibacka vrea să joace din nou într-un film alături de soțul ei, Cabral: „Puteți să îi dați oricând un rol de stalker!” VIDEO EXCLUSIV

Mireasa a ales o rochie de tip sirenă, cu umerii goi și cu trenă, care i-a pus perfect în valoare silueta. A asortat o coafură simplă și un voal lung. Nici nașa Andreea Ibacka nu s-a lăsat mai prejos și a purtat o rochie argintie, din paiete. De la petrecere nu au lipsit colegii Roxanei Hulpe din Pro TV, în frunte cu Andreea Esca, Cătălin Măruță și reporteri din redacția de știri. Atmosfera a fost întreținută de Damian Drăghici și de Delia, iar invitații s-au distrat până în zori.

Roxana Hulpe și soțul ei, Bogdan Rădulescu

Petrecere cu tematică de circ

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit la Cluj, iar petrecerea de nuntă a avut o tematică inedită: circul. De la locația aleasă până la decor, totul a amintit de lumea fascinantă a circului. Această tematică a fost aleasă de soțul vedetei Pro TV, după cum a declarat ea, cu puțin timp înainte de nuntă.

Vezi și: Unde ar vrea Nicole Cherry să facă nunta cu tatăl copilului ei, Florin Popa: “Îmi doresc foarte mult în afara țării”. Cei doi visează la un eveniment grandios

”Facem cununia religioasă și petrecerea. Abia aștept! Petrecerea este cu tematică circ, nu am ales-o eu, deși mie îmi place circul. Soțul e cu circul, el se mută cu circul peste tot, și a zis să poposim un pic și în viața personală. Petrecerea va avea loc într-un restaurant, care este în formă de circ, cupolă, e pe rotund, iar decorurile și toate cele vor fi de circ, cu tematică circ. Chiar acum mi-a zis Bogdan că vom avea un elefant uriaș la intrare.

La petrecerea Zorei (n.r.: fetița ei) tematica a fost desene animate. Toți invitații au venit în desene, și-au ales câte un personaj din desene și a fost un circ și acolo. E și ziua mea pe 1 iunie, împlinesc 34 de ani, e și ziua copiilor, e și ziua Zorei, așa că mi-am dorit să fie o petrecere pentru toată lumea, vor fi și copii, personaje, mascote”, a povestit știrista, în direct la Pro TV, în urmă cu câteva zile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arată soacra lui Daniel Pavel?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
ȘOC! Gina Pistol, apariție INCENDIARĂ. Rochia mini a lăsat TOTUL la vedere
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a...
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Divorț neașteptat în showbizul românesc! A pierdut sarcina și apoi s-a despărțit de soț în...
Ileana Stana-Ionescu va fi incinerată pentru că „nu mai sunt locuri”! „Este o barbarie să...
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge...
Gina Pistol, în costum de BAIE! Cum ARATĂ când RENUNȚĂ la haine
Dicționar de vise – ghidul tău personal în lumea interpretării viselor
7 zodii vor trece prin schimbări începând de mâine. Un nou capitol cosmic
Pentru aceste cinci zodii, răbdarea nu este doar o virtute, ci și un portal către...
El a plecat de acasă și a renunțat la verighetă. Gestul făcut de vedetă e...
Andreea Bănică, o femeie de afaceri de succes. Cât costă o noapte de cazare la...
Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *