O femeie din Australia a născut în timp ce făcea baie. Habar nu avea că este însărcinată

O femeie din Australia a născut sub duș fără să știe că este însărcinată.
O femeie din Australia a născut în timp ce făcea baie. Habar nu avea că este însărcinată

Caz incredibil în Australia. O femeie a născut chiar în timp ce făcea baie. Și mai șocant este faptul că aceasta nu știa că este însărcinată, deși este mamă a doi copii. Soțul ei a găsit-o cu bebelușul în brațe. Femeia a povestit cum s-a petrecut totul.

O femeie din Australia a născut în timp ce făcea baie. Nu știa că este însărcinată

O femeie din Australia a născut în timp ce făcea baie. Dimitty Bonnet, în vârstă de 28 de ani, a mers să facă un duș obișnuit. Nimic nu părea să prevestească ce avea să se întâmple.

Femeia a povestit că toată viața ei a avut probleme legate de greutate. În plus, pe toată perioada sarcinii, Dimitty a avut menstruație regulată și nu a bănuit nicio clipă că poate fi gravidă, mai ales că înainte cu câteva săptămâni făcuse și un test de sarcină, care a ieșit negativ, potrivit Mirror Online, citat de antena3.

Cu o seară înainte să nască, femeia a mărturisit că se simțea rău, așa că a mers la culcare mai devreme decât de obicei. În dimineața următoare, când a mers să facă un duș, Dimitty a simțit nevoia să împingă, iar în acel moment a apărut bebelușul.

”Toată viaţa, am avut fluctuaţii de greutate, aşa că nu m-am gândit că e ceva în neregulă când m-am îngrăşat câteva kilograme.  Cu o luna înainte să nasc, am zburat cu avionul şi chiar am făcut o radiografie, după o accidentare la rugby, cu şase săptămâni în urmă.

Absolut nimic nu mă anunţa că sunt însărcinată.”

Soțul a găsit-o în baie cu bebelușul în brațe

„Cu o seară înainte să nasc, m-am simţit un pic rău. Mă durea un pic stomacul, aşa că m-am culcat mai devreme. Când m-am trezit, aveam senzaţia că trebuie să merg la toaletă, dar nu puteam.

M-am gândit să fac un duş. Soţul meu încă dormea. La un moment dat, am simţit nevoia să împing şi următorul lucru pe care mi-l amintesc este că ţineam capul bebeluşului între picioare”, a povestit Dimitty.

Tânăra a țipat ulterior foarte tare, iar soțul ei a venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. Atunci, el a zărit-o pe partenera sa plină de sânge, dar cu un bebeluș în brațe, după ce născuse în duș.

Dimitty Bonnet nu e la primul copil. Tânăra de 28 de ani mai are o fată și un băiat, Nate în vârstă de 5 ani și Darci de 3 ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
6.5 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *