O mai ții minte pe Miki de la K-pital? Cum arată și cu ce se ocupă la 51 de ani, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

Colaborează cu Nea Mărin

Scris de: Daoud Andra

08 Jul. 2024

La începutul anilor 2000, trupa K-pital era una dintre cele mai populare pe piața muzicală din România. Solista, Miki, se bucura de multă apreciere, însă după ce formația s-a destrămat, ea a dispărut din lumina reflectoarelor. Cum arată și cu ce se ocupă în prezent, la 51 de ani.

Ce s-a ales de Miki de la K-pital, după destrămarea trupei

Unele formații românești de la începutul anilor 2000 le-au adus mult succes soliștilor lor, însă odată cu destrămarea trupelor, și artiștii au dispărut din lumina reflectoarelor. Doar o parte dintre ei au continuat în domeniul muzical și și-au construit o carieră solo, alții au preferat să se dedice altor tipuri de proiecte.

Miki, solista trupei K-pital se numără printre artiștii care au continuat să activeze în domeniu, însă fără să mai caute celebritatea. După ce formația s-a destrămat, Miki a continuat să cânte pe cont propriu, la evenimente, însă un alt gen de muzică. Artista și-a făcut un band cu care cântă la nunți și interpretează mai mult muzică populară în prezent. A colaborat și cu trupa de dansatori a lui Nea Mărin, iar cei care o invită să cânte la evenimentele lor sunt încântați.

Vezi și: Ce mai face Cristiana Răduță, cea care a făcut furori cu hit-ul ”Amor, amor”. Din ce a ajuns să facă bani fosta vedetă

”Avem evenimente de luni până duminică, nu mai stăm deloc pe acasă, ceea ce mă bucură. Pe plan muzical, de anul trecut cânt și folclor autentic și îmi place foarte mult. Cânt cu un taraf, adică mai am o variantă de spectacol. Sunt foarte mulțumită, pentru că sunt foarte ocupată. Am mai multe variante acum și îi întreb pe oameni ce doresc să le cânt. Clientul alege!

Oricum îmi place foarte mult ceea ce fac. M-am apucat și de dansuri populare, cu Nea Mărin. Fac asta din luna martie, îmi place mult de tot și merg de două ori pe săptămână. Inițial mergeam doar o dată pe săptămână, dar nu învățam pașii, așa că am început să fac mai des”, spunea artista anul trecut, într-o apariție televizată.

Miki, alături de Nea Mărin și fiica lui

Ce spune despre viața de familie

Mihaela Marinache, pe numele ei, s-a căsătorit în urmă cu câțiva ani cu Răzvan Constantinescu, cu care forma un cuplu de 18 ani în momentul în care și-au oficializat relația. Cei doi sunt împreună de mai bine de două decenii și nu au copii, însă sunt foarte fericiți așa. Într-un interviu acordat recent, solista a dezvăluit cum reușește să mențină vie pasiunea în cuplu.

Vezi și: Ce s-a ales de Mircea Solcanu, la 11 ani de când a renunțat la televiziune. ”Am avut o tumoare care mi-a spart timpanul”. Ce pensie are fostul prezentator TV

”Nu știu dacă menținerea unei relații e mai greu de realizat în showbiz față de alte meserii… Nu cred că despre asta este vorba. Cel mai important lucru într-o relație este să fii dispus să faci compromisuri, să lași de la tine în favoarea persoanei iubite, iar persoana pentru care ești dispus să faci toate aceste lucruri să facă exact același lucru pentru tine. Altfel se adună frustrare și relația nu durează”, a spus artista, potrivit Viva.ro.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *