O nouă demisie de la Antena 1! Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani care a semnat cu Pro TV

Iată ce vedetă de la Neatza cu Răzvan și Dani a semnat cu Pro TV!

Șoc în piața media din România! O vedetă importantă a decis să plece de la Antena 1. Aceasta a făcut istorie la Neatza cu Răzvan și Dani și a ajuns să fie îndrăgită de toți fanii emisiunii. Acum însă, spre dezamăgirea lor, celebritatea a semnat cu Pro TV şi se pregăteşte să prezinte un nou show. Iată despre cine este vorba!

Plecare importantă de la Antena 1

În ultimii ani, mai multe vedete îndrăgite au părăsit rând pe rând Antena 1. Printre ele se numără Dan Negru, Anca Dinicu, Mihai Bendeac sau Șerban Copoț. Mai nou, și Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu și-au dat demisia de la celebrul post de televiziune, dar lista plecărilor încă nu s-a închis.

În urmă cu puțin timp s-a aflat că încă o vedetă a părăsit corabia. Este vorba despre Cătălin Oprișan, care a făcut furori la Neatza cu Răzvan și Dani. În vârstă de 47 de ani, acesta este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști, oameni de televiziune și radio din țara noastră.

Timp de un deceniu, Cătălin Oprișan a făcut parte din echipa matinalului de la Antena 1. El amuza publicul în fiecare dimineață, prezentând tot felul de clipuri video amuzante. Însă, anul trecut, jurnalistul a decis să părăsească acest proiect.

A semnat cu postul rival

După ani buni petrecuți la Antena 1, Cătălin Oprișan a bătut palma cu Pro TV, unde va modera o emisiune sportivă. Aceasta se va numi Arena SPORT.RO și va fi difuzată săptămânal atât pe VOYO cât și pe site-ul sport.ro.

Astfel, pasionații de sport vor fi la curent cu cele mai noi informații din sport ale momentului, iar Cătălin Oprișan va comenta evenimente, așa cum numai el știe. Totodată, jurnalistul va avea și invitați speciali.

”Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după… 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor.

Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”, a spus Cătălin Oprișan despre noua sa emisiune TV.

”Astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile, cariere fabuloase ori momente de voință înalte cât vârful Everest”, a mai adăugat el.

Citește și Dani Oțil nu mai apare la Neatza cu Răzvan și Dani. Bomba momentului în Antena 1, cine i-a luat locul!

”Suntem bucuroși să colaborăm cu Cătălin Oprișan”

Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV, a transmis, de asemenea, că ”Arena SPORT.RO este un nou proiect digital prin care dezvoltăm organic zona de premium video content.

Suntem bucuroși să colaborăm cu Cătălin Oprișan, unul dintre  cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi. Continuăm să construim și să livrăm content de calitate pentru iubitorii de sport”.

Citește și Cine este noul iubit al blondei de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi nu se mai ascund, stupoare pentru fani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
7.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *