O recunoști? A cunoscut culmile succesului la Pro TV, apoi a dispărut din showbiz. Aparițiile ei au făcut senzație

Tu recunoști personajul?

În imaginea de mai sus este o fostă vedetă de la Pro TV. A fost extrem de apreciată de către telespectatori datorită profesionalismului său, însă, la un moment dat, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Personajul din imagine a împlinit anul acesta 60 de ani, iar, de curând, a acceptat să mai stea de vorbă cu jurnaliștii. Iată ce mai face în prezent!

Despre ce vedetă e vorba?

Personajul din imagine a văzut pentru prima oară lumina zilei pe data de 7 aprilie 1963, în localitatea Mediaș din județul Sibiu. A urmat cursurile Facultății de Psihologie la 45 de ani, când deja avea o carieră în televiziune.

În anul 2011, însă, vedeta a fost diagnosticată cu fibrom uterin, astfel că a trebuit să se opereze și să se odihnească o perioadă mai lungă de timp. În cele din urmă, a decis să renunțe la televiziune și să-și regăsească liniștea. În fotografie este, așadar, nimeni alta decât Mihaela Tatu. În prezent, fosta moderatoare este trainer în tehnica și arta livrării discursului.

A avut sau nu o relație de iubire cu Gabi Cotabiță

Dacă despre cariera fostei vedete de la Pro TV se cunosc foarte multe detalii, viața privată a acesteia a fost un mister pentru mulți români. Ei bine, Mihaela Tatu s-a măritat pentru prima oară la 21 de ani, iar un an mai târziu a născut-o pe fiica ei, Ioana.

Însă, când aceasta avea 16 ani, părinții săi au divorțat. Devenind o femeie liberă și cu un potențial uriaș, Mihaela Tatu nu a dus lipsă de admiratori, ba chiar s-a zvonit că ar fi trăit o poveste de iubire cu Gabi Cotabiță.

”Eram tot timpul împreună cu Gabi Cotabiță atunci, la Brașov. Ne înțelegeam foarte bine. M-am trezit că presa a spus că suntem împreună și că am avea o relație.

Nu era nimic adevărat. Și cu Berti Barbera, chitaristul, m-au cuplat. Am avut un câine, îl chema Berti, și lumea a înțeles că sunt nedezlipită de Berti Barbera.

A mai fost și Adrian Daminescu pe listă, au fost mai mulți cu care s-a spus că am fost!“ , a precizat fosta prezentatoare a emisiunii ”De 3x femeie”, în podcastul Cristinei Șișcanu.

Citește și Cum arăta Mihaela Tatu în tinerețe. Fosta prezentatoare ”De 3 X femeie” poza provocator, în fuste scurte, și cu buricul la vedere!

Ce își dorește cel mai mult Mihaela Tatu?

În cadrul aceluiași interviu acordat recent, Mihaela Tatu a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa. Ei bine, fosta prezentatoare TV speră să devină cât mai repede bunică.

”Am o mare dorință acum! Vreau să se mărite odată fică-mea, Ioana. Are 38 de ani. Vreau să-mi facă un nepot neaparat”, a declarat fosta vedetă de la Pro TV.

Citește și Ce nu mai găsește Mihaela Tatu de ani buni în magazine. De asta a renunțat chiar să mai meargă la shopping VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *