O recunoști? În prezent este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România

Ghicești despre cine e vorba?

Scris de: Daoud Andra

19 Jul. 2024

Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar este și mamă. E foarte activă pe rețelele de socializare, iar din când în când își surprinde fanii cu ipostazele în care apare. Ghicești despre cine este vorba?

Recunoști artista din fotografie?

În imagine avea doar câțiva anișori, dar în prezent este o femeie în toată regula. Artistă completă, parteneră și mamă, dar și una dintre cele mai frumoase femei din țara noastră. Micuța din fotografie s-a transformat într-una dintre cele mai de succes cântărețe și este mama a trei copii.

A cunoscut succesul în anul 2009, când a debutat în muzică, iar de atunci și-a construit o carieră de succes. A fost căsătorită și are o fetiță din prima căsnicie, după care a divorțat. În prezent formează un cuplu alături de un coleg de breaslă și au împreună doi băieți.

Vezi și: O recunoști? E româncă și a cucerit inimile străinilor. Prințesa Diana a cunoscut-o și a apreciat-o

Artista despre care vorbim este Antonia. Chiar dacă fizionomia ei s-a schimbat destul de mult de când a fost făcută fotografia, privirea pătrunzătoare a rămas aceeași.

Artista a copilărit în America

Antonia a crescut alături de mama ei în America, mai exact în Utah. Familia artistei a emigrat acolo când ea era mică, iar copilăria și adolescența și le-a petrecut peste Ocean. Cântăreața a vorbit, la un moment dat, despre provocările cu care a avut de-a face în acea perioadă și cum și-au pus amprenta asupra ei.

Vezi și: Îl recunoști? Băiețelul din fotografie e acum unul dintre cei mai de succes prezentatori TV. E căsătorit cu o artistă celebră

”Am crescut în Utah și Las Vegas de la 6 până la 18 ani. Nu aș spune că a fost o copilărie grea, a fost o perioadă frumoasă, chiar una dintre cele mai frumoase din viața mea. M-am acomodat destul de ușor noii vieți, într-un univers nou. Știam deja limba engleză din România. M-am integrat destul de ușor acolo, mi-am făcut prieteni, începusem să fiu interesată și de muzică, să cânt. Chiar îmi amintesc cu bucurie de toată acea perioadă.

La școală era bine, îmi plăcea, dar nu eram deloc fan matematică! Îmi plăceau mult limba engleză, literatura, orice avea legătură cu muzica. Am avut mulți prieteni, cu unii dintre ei țin legătura și acum (mai ales cu cei de la liceu). Cred că ce am preluat din societatea americană sunt relaxarea, optimismul. Mi-a displăcut mult bullying-ul, și eu m-am confruntat cu el, dar și faptul că mulți aveau arme pe care le foloseau de la vârste mici. De aceea, părinții mei erau super stricți cu programul meu, cu cât timp aveam voie în oraș, la petreceri”, a povestit Antonia, pentru revista Viva!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *