O recunoști pe fetița din poză? Astăzi e o mare vedetă în România, mulți suspină după ea

Vedeta este de nerecunoscut

Este o vedetă pe care toată țara o cunoaște și o îndrăgește, mai ales că o văd aproape zilnic când se uită la știri. Frumoasă și carismatică, prezentatoarea și-a început cariera în televiziune ca balerină într-o emisiune la fel de celebră. Ghiciți cine este?

Corina Caragea s-a ambiționat și a devenit o vedetă

Corina Caragea nu mai are nevoie de nicio descriere. Prezintă rubrica de sport în cadrul jurnalului de știri de la Pro TV și este pasionată de sport și de un stil de viață echilibrat. Vedeta a postat și o fotografie cu ea din vremea copilăriei, imagine ce datează din 1989. Se poate observa cum fata micuță cu ochi migdalați și păr negru s-a transformat într-o femeie superbă, după care unii masculi doar pot suspina.

Acum ceva timp, frumoasa brunetă a dezvăluit și cum a arătat începutul ei în televiziune. Își amintește că a apărut pentru prima oară pe micile ecrane pe post de balerină în emisiunea „Srprize, surprize”, prezentată de Andreea Marin, la TVR. Vedeta a făcut tot posibilul să ajungă în fața camerelor de filmat. A participat la castinguri pe unde a apucat, a învățat să danseze și să facă orice a fost nevoie pentru a-și îndeplini visul de a lucra într-o instituție de presă.

„La „Surprize-Surprize am ajuns printr-un casting. Pur şi simplu îmi doream foarte mult să lucrez într-o instituţie de presă şi atunci profitam de orice oportunitate venea. Am auzit de castingul ăsta: „E pentru balet – „Ok, o să învăţ să dansez atunci. Orice, numai să ajung acolo şi să văd cum e în culisele unei emisiuni. Mă plimbam pe acolo pe holuri, băgam capul în toate studiourile să văd ce se întâmplă, mai mergeam pe la fete prin redacţie. N-am stat mult, au fost doar trei luni, pentru că am auzit de castingul celălalt, la Realitatea TV’, a povestit Corina Caragea într-un interviu pentru Adevărul.

Soțul o apreciază pentru naturalețea sa

Într-un final, a reușit să ajungă unde și-a propus, fiind prezentatoarea rubricii de sport de foarte mulți ani. A câștigat simpatia publiclului și prin faptul că s-a păstrat naturală și nu a apelat la operații estetice pentru a arăta mai tânără sau pentru a da mai bine pe sticlă.

Și soțul ei, Robert Pongracz, se mândrește că are o parteneră atât de frumoasă și naturală. Corina Caragea și Robert Pongracz trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din 2013, dar sunt căsătoriți de aproximativ 5 ani. Nunta a avut loc într-o locație de vis din regiunea italiană Toscana. De-a lungul timpului, cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește viața lor privată. Pongracz are și cetățenie germană și provine dintr-o familie înstărită de medici cu origini evreiești. El a lucrat la Liga Profesionistă de Fotbal a Spaniei și are un master în management sportiv. Fostul vicepreședinte al LPF s-a mutat în România la puțin timp după ce a cunoscut-o pe Corina Caragea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
7.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *