Oana Lis, mărturisiri incredibile despre Viorel Lis și relația lor: „Am avut ani foarte frumoși împreună, acum a ajuns plata”. Care este starea de sănătate a fostului primar al Capitalei. VIDEO EXCLUSIV

„El se bucură, în primul rând, că eu sunt alături de el și că lupt pentru el”
Oana Lis, mărturisiri incredibile despre Viorel Lis și relația lor: Am avut ani foarte frumoși împreună, acum a ajuns plata. Care este starea de sănătate a fostului primar al Capitalei. VIDEO EXCLUSIV

Oana Lis a demonstrat, de-a lungul timpului, că este o femeie extrem de puternică și o parteneră dedicată pentru Viorel Lis, făcând tot ce îi stă în putere pentru ca soțul ei să se simtă mai bine. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre cât de mult au ajutat-o oamenii din mediul online în ultima vreme. De asemenea, aceasta a punctat că fostul primar la Capitalei se bucură enorm pentru că este alături de el, la bine și la greu.

Oana Lis: “M-au ajutat oameni, români, plecați în străinătate, pe care nu îi cunosc”

Oana Lis a participat la evenimentul Viva! Influencers Party 2022, bucurându-se de atmosfera frumoasă. Aceasta a fost prima apariție publică a ei din ultima perioadă. Vedeta ne-a dezvăluit că energia bună i-a umplut sufletul, mai ales pentru că în ultima perioadă s-a confruntat cu diferite probleme, care țin de starea de sănătate a soțului său:

“Ce să fac, mă bucur să fiu aici, cu mulți oameni frumoși, energie bună, femei frumoase, aranjate. E frumos și îmi umple sufletul, că în ultimul timp am umblat pe la spitale, cu tot felul de probleme și aveam nevoie de seara aceasta”.

Viorel Lis, ajutat de românii de pretutindeni

Recent, Oana Lis le-a cerut ajutorul internauților, iar aceștia nu au rămas indiferenți și au fost alături de Viorel Lis. În cele din urmă, fostul primar al Capitalei a fost externat. Vedeta a primit de la români un scaun cu rotile, dar și sfaturi prețioase, mulțumindu-le din tot sufletul:

“Este impresionant că s-a demonstrat că online-ul nu este doar despre poze frumoase și oamenii se implică și oamenii au nevoie și de conectare de la suflet la suflet. Și, cum să zic, m-au ajutat oameni, români, plecați în străinătate, pe care nu îi cunosc. Mi-au dat sfaturi, mi-au donat un scaun. E minunat, le mulțumesc din tot sufletul. Le doresc să le dea Dumnezeu sănătate, abundență de 1.000 de ori mai mult”.

Oana Lis, mărturisiri incredibile despre Viorel Lis și relația lor
Oana Lis, la petrecerea Viva!

“Dar el se bucură, în primul rând, că eu sunt alături de el și că lupt pentru el”

Oana Lis ne-a dezvăluit că soțul ei se bucură când observă că oamenii nu l-au uitat și că sunt alături de el. De asemenea, Viorel Lis este fericit și pentru că soția lui i-a fost alături atât în vremurile frumoase, cât și în clipele mai puțin bune:

“Chiar mi-a zis cineva că noi am rămas în istoria lui de viață și în amintirea lui. Cum să zic, se bucură. Dar el se bucură, în primul rând, că eu sunt alături de el și că lupt pentru el”.

“Putea să fie și un bărbat tânăr, să aibă un accident și să rămână paralizat. Eu nu l-aș fi părăsit niciodată”

Vedeta a punctat că este normal să lupte pentru familia ei:

“Așa mi se pare normal, Viorel e familia mea și trebuie să lupt. Putea să fie și un bărbat tânăr, să aibă un accident și să rămână paralizat. Eu nu l-aș fi părăsit niciodată. Așa că fiți atenți cu cine vă căsătoriți!”. De asemenea, Oana Lis a explicat că a trăit ani extrem de frumoși alături de alesul ei, Viorel Lis: “Am avut ani foarte frumoși, acum a ajuns plata (râde)”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *