Oana Lis, mărturisiri sfâșietoare. Coșmarul prin care trece Viorel Lis

Viorel Lis este în continuare grav bolnav și are nevoie de tratamente costisitoare.
Oana Lis, mărturisiri sfâșietoare. Coșmarul prin care trece Viorel Lis

Oana și Viorel Lis trec prin clipe foarte grele. Starea de sănătate a fostului primar al Bucureștiului s-a agravat, iar situația lor materială este și ea una foarte dificilă. Oana Lis a apelat la bunăvoința oamenilor de pe rețelele de socializare pentru a putea să îi plătească lui Viorel tratamentele. Însă chiar și așa, fostul edil nu scapă de durerile atroce, care sunt estompate doar cu ajutorul unor medicamente foarte puternice.

Oana Lis, mărturisiri sfâșietoare despre coșmarul prin care trece soțul său

Oana Lis a ajuns la capătul puterilor, dar nu se dă bătută. Este tot timpul alături de soțul ei, care de ceva vreme este grav bolnav și are nevoie de îngrijire permanentă. Și ca și cum problemele de sănătate ale lui Viorel Lis nu erau suficiente, cuplul a mai primit o lovitură, confruntându-se și cu probleme financiare.

În urma apelului făcut pe Facebook de soția fostului edil, oamenii le-au sărit în ajutor și le-au trimis bani pentru îngrijirea bărbatului. Oana Lis a ținut să le mulțumească și a precizat că sumele primite au fost folosite pentru terapii, achziționarea unui cărucior și diverse alte lucruri.

”E acasă, nu a mai ieșit din casă că nu avem rampă (…) Vreau să le mulțumesc celor care au donat, datorită terapiilor i-au mai trecut durerile că urla de durere. Am luat un cărucior, tot felul de lucruri, un scaun special să faci baie, tot felul de creme, sunt multe lucruri”, a spus Oana Lis, conform spynews.ro.

Viorel Lis ia morfină pentru a-i calma durerile

Însă chiar și așa, Viorel Lis continuă să se simtă foarte rău. Are dureri îngrozitoare, iar pentru calmarea acestora este nevoie să i se administreze morfină.

”Durerile erau groaznice, ajunsese la medicamentul care se ia pentru durere, nu mai dormea noaptea, nu mai putea sta în fund”, a mai zis Oana Lis.

Oana este nevoită să mai plece de acasă, deoarece trebuie să meargă la serviciu pentru a câștiga bani pentru plata facturilor, dar și pentru tratamentele soțului ei. Ea a mărturisit că de fiecare dată când părăsește locuința, inima i se face cât un purice de teamă ca lui Viorel să nu i se întâmple ceva cât ea lipsește.

Nici nu își pot permite să angajeze o persoană care să aibă grijă de el, pentru că acest lucru ar însemna să dea din puținii bani pe care îi au pe serviciile acesteia.

”Nu mă ajută nimeni altcineva, decât dacă plătesc pe cineva. Mai ies și eu să fac cumpărăturile. Stau cu frică când plec (…) Prioritar pentru mine e Viorel și nu am cum să mă ocup de alte lucruri, nu mă ajută nimeni și e foarte complicat”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *