Oana Matache și Radu Siffredi dau din casă. De la ce pornesc discuțiile între ei. Ce îi reproșează artista iubitului său

Vezi ce îi reproșează Oana Matache iubitului ei, Radu Siffredi!

Oana Matache se iubește de aproximativ un an de zile cu Radu Siffredi. La început, cea care i-a dat viață blondinei nu a fost deloc de acord cu relația fiicei sale și nu s-a ferit să declare acest lucru în mod public. Timpul a trecut, însă, și iată că cei doi amorezi sunt încă împreună. Mai mult, acum ei au intrat în competiția ”Power Couple România – La bine” și au vorbit despre povestea lor de iubire. Află de la pornesc discuțiile între sora Deliei și partenerul ei!

Oana Matache a dezvăluit de la ce pornesc certurile cu iubitul ei, Radu Siffredi

Oana Matache și Radu Siffredi formează un cuplu de circa un an de zile. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când sora Deliei era încă căsătorită cu Răzvan Miheț, bărbat cu care blondina are și doi copii.

”Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului”, a povestit în această dimineață Oana, invitată alături de iubitul ei la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

”Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată.

Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni”, a mai povestit ea. ”Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media.

La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă”, a completat Radu despre începutul relației lor, pe care îl descriu ”în stilul generației Z”.

Gina Matache a fost multă vreme împotriva lui Radu Siffredi și l-a criticat pe acesta chiar și în spațiul public, dar, odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au mai calmat.

Oana Matache si Radu Siffredi dau din casa 5
Radu Siffredi si Oana Matache

Ce o deranjează pe Oana Matache la partenerul ei

Nimeni și nimic nu a reușit să-i despartă pe cei doi amorezi, ba chiar sunt mai uniți ca niciodată. Acum, Oana Matache și Radu Siffredi s-au înscris în cea mai nouă competiție de la Antena 1, ”Power Couple România – La bine”, unde nu mai puțin de nouă cupluri de vedete vor fi nevoite să treacă prin situații limită și probe spectaculoase pentru a obține titlul și marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

În cadrul show-ului, sora Deliei a recunoscut că se mai ceartă din când în când cu partenerul ei. De la ce pornesc discuțiile între ei? ”În ultima vreme, îi reproșez lui Radu că nu este foarte ordonat cu hainele lui și că nu-și asumă unele greșeli pe care le face”, a spus Oana Matache.

”Pe cât de tare mă enervează acest lucru la ea, cred că este, în același timp, și cel mai simpatic defect: sunt momente în care Oana este aeriană”, a dezvăluit și Radu Siffredi.

Citește și Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la „Power Couple”, emisiunea care se va difuza la Antena 1. „Noi nu avem nevoie de psiholog, avem nevoie de psihiatru după show-ul ăsta” VIDEO EXCLUSIV!

Cui a aparținut ideea participării la emisiune

Ideea participării la ”Power Couple România – La bine” i-a aparținut tânărului. Radu Siffredi își dorește foarte mult să le demonstreze tuturor că el și Oana pot fi un Power Couple, deși nu sunt de foarte mult timp împreună.

”Vrem să arătăm că putem fi un Power Couple deși nu suntem de mult timp împreună. În același timp, este un privilegiu să-ți descoperi relația în felul acesta, mai ales atunci când ești la început”, a declarat iubitul Oanei Matache.

Alături de cei doi îndrăgostiți, în competiția care redefinește relația de cuplu participă Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu.

Show-ul ”Power Couple România – La bine și la greu” va fi prezentat de Dani Oțil și va avea premiera la Antena 1 și AntenaPLAY pe 5 februarie. Emisiunea se va difuza luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Citește și Din ce își câștigă acum banii Oana Matache, sora Deliei: “Doar trebuie să le dea de mâncare copiilor”. Mama ei a făcut dezvăluirea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *