Oana Moșneagu și Vlad Gherman au ales niște verighete inedite. Modelul original a atras atenția fanilor, cum arată de fapt FOTO

Cum arată bijuteriile cu care s-au cununat

Scris de: Daoud Andra

03 Jun. 2024

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut parte de o nuntă de poveste, exact așa cum au visat. Cei doi actori s-au căsătorit într-un decor de vis, în afara Bucureștiului, și toate detaliile, de la decorațiuni până la verighete, au fost în ton cu preferințele mirilor.

Cum arată verighetele pe care le vor purta Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Duminică, 2 iunie, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au devenit soț și soție la biserică, după care au petrecut până în zori alături de invitații lor. Cei doi actori și-au dorit o tematică specială pentru nunta lor și anume: ”Visul unei nopți de vară”. Au apelat la una dintre cele mai cunoscute organizatoare de evenimente, Ivona Nenu, care s-a ocupat în detaliu ca totul să iasă ca la carte.

Cei doi actori au ales ca locație pentru petrecere Orangeria Iris, care a fost decorată cu o mulțime de flori naturale colorate. Cu puțin timp înainte de nuntă, Oana și Vlad recunoșteau că nu prea au timp să se ocupe de toate detaliile și că ultimul lucru pe care îl mai aveau de ales erau verighetele.

Vezi și: Ce rochie de mireasă inedită a purtat Oana Moșneagu la nunta cu Vlad Gherman. A atras toate privirile invitaților, imagini impresionante

Cei doi au optat pentru un model original, din aur galben, cu marginile ondulate. Au publicat pe rețelele de socializare prima imagine cu ei cu verighete pe degete, iar fanii au fost cuceriți. Bijuteria Oanei are și un diamant încrustat.

Oana și Vlad au ales verighete din aur galben

Cine au fost nașii

Încă dinainte de a se căsători, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au precizat că i-au ales drept nași pe Anca Sigartău și pe soțul ei, Dragoș Pandele. Pe fină și pe nașă le leagă o relație specială, pentru că au jucat roluri de fiică și mamă, în serialul ”Adela” de la Antena 1. Acum, Anca Sigartău a devenit mama spirituală a Oanei Moșneagu.

Vezi și: Cât costă rochia purtată de Oana Moșneagu la cununia cu Vlad Gherman. A arătat ca o prințesă FOTO

”Pe Anca Sigartău și pe soțul ei (n.r i-au ales drept nași). Nouă ne place să zicem că nu i-am ales noi, ne-au fost dați, parcă s-au aliniat astrele și întâlnirea noastră nu a fost întâmplătoare încă de la serialul ‘Adela’. Tot ce s-a legat a fost mâna lui Dumnezeu acolo. Mi se pare că sunt fix exemplul din dicționar atunci când vorbești despre părinții spirituali, pentru că, într-adevăr, sunt niște oameni foarte deschiși, super calzi, de la care avem foarte multe de învățat. Adică nu puteam să avem o pereche de nași mai bună decât ei și suntem tare fericiți să-i avem”, spunea Vlad Gherman, în urmă cu ceva timp.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *