Oana Ormenișan, despre provocările de la pupitrul știrilor: „Îmi este greu să mă desprind!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre prompter

Oana Ormenișan prezintă alături de Valentin Butnaru știrile Observator de la ora 17:00. În trecut, ea a făcut parte din echipa știrilor matinale, prezentând noutățile horoscopului. Programul i s-a schimbat total, astfel că vedeta se bucură de noua poziție. În exclusivitate pentru Ego.ro, totuși, ea ne-a vorbit despre provocările pe care le întâmpină în momentele în care se află la pupitru.

Oana Ormenișan, despre meseria ei

Oana Ormenișan ne-a mărturisit că prompterul o și ajută, dar o și încurcă. Știrista de la Antena 1 a punctat că se exprimă mult mai bine atunci când vorbește liber, însă are nevoie de acesta în momentele în care trebuie să le expună telespectatorilor subiectele foarte serioase:

“Sincer, pe mine prompterul mă ajută, dar mă și încurcă! Mi se pare că mă exprim mai bine atunci când vorbesc fără prompter, dar când avem știri foarte serioase, acesta mă ajută! Sunt câteva subiecte pe care încă nu pot să le gestionez atât de bine. În acest caz, el mă ajută!”

Citește și: Sfatul primit de Oana Ormenișan de la Valentin Butnaru pentru prezentarea știrilor: “La știri avem un timp limitat!” VIDEO EXCLUSIV

Ce provocări întâmpină

Oana Ormenișan ne-a mărturisit că este cuprinsă de emoții atunci când se află în fața telespectatorilor și prezintă știri negative, astfel că și-ar dori să gestioneze mai bine aceste sentimente. Cât despre program, ea nu întâmpină probleme cu privire la acest aspect și speră să nu se confrunte cu diferite dificultăți atunci când vine vorba despre ce poate să apară despre ea în media:

“Mi se pare cel mai greu să mă desprind de poveștile pe care le citesc, mai ales atunci când avem știri despre copii mici, familii și animale! Îmi este greu să mă desprind și încă le simt. Mi-ar plăcea să gestionez emoțiile mai bine atunci când citesc aceste știri mai triste! Programul îmi place foarte mult. Cu media nu am avut probleme până acum și sper să nu am!

Nu mă afectează pentru că știu că greșeala este omenească! Încă fac greșeli și cred că o să fac și de acum încolo, dar o să trec peste! Consider că aceasta este cheia, să înveți din greșelile tale, nu să le lași să treacă și să nu îți pese! Îmi pasă, învăț, dar merg mai departe!”

Citește și: Lavinia Petrea, detalii din culisele matinalului de la Pro TV: „Mi s-a întâmplat să rămân fără voce în timpul emisiei”. Cum a gestionat situația VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *