Oana Roman, din nou în scandal cu Selly. ”Când te speli pe mâini ca Ponțiu Pilat”. Ce a deranjat-o pe vedetă

Oana nu s-a abținut și l-a taxat dur pe Selly

Scris de: Daoud Andra

16 Jul. 2024

Oana Roman, din nou în scandal cu Selly. ”Când te speli pe mâini ca Ponțiu Pilat”. Ce a deranjat-o pe vedetă

Incidentele de la festivalul Beach Please, unde vloggerul Selly este co-organizator, au dus la multe reacții în spațiul public. Printre cei care au avut ceva de spus în urma scandalului cu droguri se numără și Oana Roman. Vedeta are o altercație mai veche cu Selly, iar acum a profitat de ocazie pentru a-i transmite un mesaj.

Oana Roman, mesaj dur pentru Selly

Festivalul Beach Please, organizat de Selly în colaborare cu Ștefan Lucian, a adunat în weekend la malul mării zeci de mii de oameni. Cele 5 zile și 5 nopți de festival nu au fost lipsite de incidente și evenimente neplăcute. Unul dintre ele a fost ridicarea lui Wiz Khalifa de către polițiști, după ce și-a aprins o țigară suspectă pe scenă.

La scurt timp, Selly a dat o declarație în spațiul public, în care a transmis ca se dezice de acest comportament și că, în calitate de organizator, nu poate controla ce fac artiștii pe scenă. Vloggerul a mai spus că a pornit o campanie anti-drog, împreună cu autoritățile, tocmai pentru a-i face pe tineri să fie conștienți asupra pericolelor și să echilibreze ce se întâmplă pe scenă. Oana Roman nu a fost mulțumită de explicațiile date de Selly și a considerat reacția lui ca fiind o dovadă de neasumare.

Vezi și: Dana Budeanu, mesaj dur pentru Selly după incidentele de la Beach Please. ”Viața merită trăită”. Ce i-a transmis creatoarea de modă

”Mare om, mare caracter. Când te speli pe mâini ca Ponțiu Pilat… nu prea se termină frumos. Timpul le rezolvă pentru fiecare așa cum merită. Pe lângă bani mulți, contează și ce lași în urmă, și ce își vor aduce aminte oamenii despre tine. Timpul va decide”, a scris vedeta, pe rețelele de socializare, în dreptul declarației lui Selly.

Oana Roman scandal cu Selly
Mesajul postat de Oana Roman pe Instagram

Ce a spus vloggerul despre fiica lui Petre Roman

Antipatia dintre Oana Roman și Selly este mai veche. În luna aprilie, o declarație a lui Selly a scos-o din minți pe vedetă, iar aceasta a răbufnit pe rețelele de socializare. Invitat, în urmă cu câteva luni, la rubrica ”Sosurile picante” din emisiunea lui Cătălin Măruță, Selly și-a spus părerea sinceră despre Oana Roman.

Vezi și: Oana Roman, declarații fără perdea despre viața intimă. Locurile inedite unde a avut partide de amor

”Demagogă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă, la adresa mea cel puțin, poate în rest nu este. Așa a fost. Și o mamă bună, probabil, ăsta ar fi al patrulea. Habar nu am. Nu i-am urmărit activitatea profesională. Încearcă să facă niște discursuri, să atragă atenția, să se dea mai interesantă decât e, ea referindu-se la mine. A făcut niște comentarii la adresa mea, care nu știu de unde au apărut”, a spus Selly.

”În momentul în care folosim un termen, trebuie să știm și la ce se referă. Dacă îl folosim doar așa ca să aruncăm niște cuvinte, ne facem de râs. Mi s-au adresat multe cuvinte de-a lungul vieții, dar mă amuză foarte tare când cineva îmi adresează un cuvânt al cărui înțeles nu îl cunoaște, ca să mă devalorizeze adresându-mi cuvinte care nu au legătură cu ceea ce vrea persoana respectivă să spună. Eu am înțeles ce vrea să spună el, numai că nu i-a ieșit și doar m-a făcut să râd foarte tare. Să aflăm din DEX ce înseamnă a fi demagog și ce înseamnă demagogia înainte să folosim acest termen, zic și eu”, a fost replica Oanei Roman.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *