Oana Roman, primele declarații după ce s-a spus că iubește din nou: “E doar o joacă”. Cine e bărbatul despre care s-a spus că ar fi noul iubit

Vedeta a făcut precizări importante

Scris de: Daoud Andra

03 Jun. 2024

Vestea că Oana Roman ar avea un nou iubit a făcut rapid înconjurul presei și al internetului, în weekend. La scurt timp după ce a fost ”deconspirată”, vedeta a făcut o serie de precizări, pe rețelele de socializare.

Ce spune Oana Roman despre presupusul iubit

Oana Roman s-a bucurat de câteva zile de relaxare la malul mării, în weekend. Vedeta a fost foarte activă pe rețelele de socializare și a publicat inclusiv o imagine care le-a atras atenția fanilor ei. Oana Roman a postat o fotografie cu brațul tatuat al unui bărbat, iar internetul a speculat imediat că ar fi noul ei iubit.

Vezi și: Oana Roman, după ce Marius Elisei nu a plătit pensia alimentară în 3 ani: “Sunt recunoscătoare că sunt capabilă să îmi întrețin copilul singură”

Pe un grup de Facebook care analizează postările vedetelor și ale influencerilor, au fost publicate imagini cu presupusul iubit al Oanei Roman. Bărbatul se numește Cosmin, nu este persoană publică și nu se cunosc mai multe detalii despre el.

Oana nu a rămas indiferentă la dezvăluirile de pe internet și a venit cu o serie de precizări. Fiica lui Petre Roman spune că nu este vorba despre nicio relație și că doar a aruncat o momeală, pe care mulți au mușcat-o.

”Să vă explic o treabă… Eu arunc momeli, pentru că îmi place să mă joc cu voi și voi le mușcați. Îmi place! Am spus și repet: viața mea privată este privată și va rămâne așa. Dacă voi avea sau am o relație sau pe cineva, nu veți ști, nu o să apară nicio poză, nu o să pun nicio poză și nu o să știți nimic. Tot ce apare, dacă apare ceva, e doar o joacă și o momeală, ca să mă amuz și să mă distrez, dar adevărul din spate…”, a spus Oana Roman, pe Instagram Stories.

Fotografia care i-a pus pe jar pe fanii Oanei

”Sunt foarte fericită”

Oana Roman a revenit ulterior pe Instagram, cu alte precizări. Vedeta a spus că a primit numeroase comentarii în care era compătimită pentru faptul că merge singură la plajă, iar fanii ei au presupus că suferă. Fiica lui Petre Roman a ținut să menționeze că nu suferă deloc și că este foarte bine așa cum e.

Vezi și: Petre Roman a făcut un pas important în relația cu fiica lui. Oana Roman povestește cum s-au schimbat lucrurile între ei: “Asta mă bucură”

”Nu sufăr deloc. Sunt foarte fericită și liniștită deocamdată cu singurătatea mea. Pentru că mă bucur de momente de liniște, mă bucur de momente cu mine, mă bucur că nu mă bate nimeni la cap, că nu îmi cere nimeni explicații, că nu trebuie să dau explicații nimănui, că nu mă terorizează nimeni, că nu încearcă nimeni să îmi controleze viața. Și lucrul ăsta este neprețuit pentru mine. După foarte mulți ani în care am trăit practic într-o teroare legată de faptul că trebuia să dau explicații pentru tot. Și nu mă simțeam bine”, a spus Oana Roman.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *