Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, daună de 1 milion de euro. Poliția face acum cercetări într-un dosar de distrugere

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, daună de 1 milion de euro. Poliția face acum cercetări într-un dosar de distrugere

Problemele continuă pentru Oana Zăvoranu și Alex Ashraf! Mai multe bunuri le-au fost furate din clinica pe care o dețin. Daunele sunt foarte mari și ajung la suma de 1 milion de euro.

Daună de 1 milion de euro pentru Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf se confruntă cu probleme serioase, după ce bunurile celor doi, furate din clinica din Chitila pe care o dețin, au fost complet distruse.

Cei doi au făcut plângere la Poliție și așteaptă rezolvarea cazului pentru a-și recupera paguba, deoarece este una uriașă. Laptopuri, calculatoare, telefoane, scaune și seifuri, totul a fost distrus.

Acestea sunt bunurile care i-au fost ridicate din clinica intrată în insolvență, după un imens scandal care a ajuns în instanță. Oana Zăvoranu spune că bunurile ei au fost „furate” și ridicate în mod abuziv.

„Am găsit seiful spart la depozit. Sunt două seifuri, unul s-a găsit și nu era deranjat, pe al doilea nu l-am găsit și mai erau două casete de bani, de la recepție, care au fost sparte.

Nu am găsit niciun ban, dar în seif erau aproape 100.000 de euro, bani care au dispărut. Vasile Siriac e cel care mi-a furat lucrurile.

Dauna totală este de aproximativ un milion de euro. La acest depozit, unde ni s-au dus bunurile furate, trebuiau să se regăsească toate, înfoliate. Bunuri de un milion de euro! Dar nu se regăsesc toate”, a declarat Alex pentru Cancan.ro.

Clinica Oanei Zăvoranu dată în judecată

Oana Zăvoranu a investit o mare parte din averea ei în această clinică, dar se pare că a avut mai multe probleme decât se aștepta. A intrat în faliment într-un timp destul de scurt.

După ce s-a stabilit acest lucru, creditorii își cer banii într-un alt proces. Toți cei care au bani de primit de la această clinică au contestat deciziile administratorului dispus de instanță.

Printre aceștia se află și firma de salubrizare. Deși au contractat serviciile lor, Oana Zăvoranu nu a plătit nimic măcar gunoiul. Pe lângă aceștia, mai sunt și câteva bănci care își așteaptă banii înapoi și direcția de taxe și impozite.

Surpriza este că Oana însăși se află pe această listă. Vedeta s-a pus pe lista celor care clinica sa îi datorează bani. Prin urmare, inclusiv ea va trebuie să primească ceea ce susține că unitatea medicală îi datorează.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
2.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *