Obiectul care nu trebuie să lipsească din livingul casei tale. Atrage banii și norocul

Cum să atragi energiile pozitive în locuința ta
Obiectul care nu trebuie să lipsească din livingul casei tale. Atrage banii și norocul

Fiecare parte a casei tale este esențială pentru ca energia pozitivă să fie activată și să atragă lucruri bune în viața ta. Conform Feng Shui, decorarea unor spații favorizează atragerea abundenței și de aceea, de data aceasta îți vom spune 3 sfaturi pentru ca prin sufrageria ta, casa ta să fie un magnet pentru vibrații bune. Poți aplica aceste sfaturi în funcție de gusturile tale, gândindu-te întotdeauna că schimbările pe care le faci sunt spre binele tău.

Feng Shui: cum ar trebui să-ți decorezi sufrageria pentru a atrage abundența în viața ta

Culori

Pentru a decora zona de luat masa, Feng Shui recomandă să optezi pentru culori pastelate sau pentru unele culori neutre, cum ar fi albul, astfel încât prosperitatea să își găsească mai ușor drumul în casă. Pe de altă parte, dacă folosești tonuri întunecate, creezi o atmosferă tensionată, care nu permite energiilor bune să pătrundă în casă.

Tipul de masă

Alegerea mesei potrivite pentru casa ta este foarte importantă. Potrivit Feng Shui, mesele pătrate sau dreptunghiulare încurajează ierarhiile inegale între membrii gospodăriei și creează o atmosferă de posibile certuri. Pentru ca opusul să se întâmple, ar trebui să aveți o masă rotundă, deoarece aceasta încurajează fraternitatea și egalitatea.

Corpurile de iluminat

Iluminatul ar trebui să fie foarte atent în sufragerii. În special pentru că este locul în care membrii unei gospodării trăiesc împreună și este necesar ca aceștia să se simtă confortabil și pregătiți să se bucure de mâncare ca o familie. Dacă folosești lumini foarte puternice, vei genera o atmosferă agitată. Toată lumea va dori să părăsească locul cât mai repede posibil.

Aplică aceste sfaturi Feng Shui în casa ta și vei vedea cum, prin decorarea sufrageriei, energiile bune circulă mai bine în casa ta!

Citește și – 4 lucruri pe care trebuie să le schimbi în casa ta pentru a nu atrage sărăcia. Specialiștii Feng Shui avertizează, e important să știi

Feng Shui: cum să cureți oglinzile pentru a alunga energiile rele

Pentru a-ți curăța oglinzile din casă și a scăpa de toată energia negativă pe care au acumulat-o, ai nevoie de două ingrediente.

  • 1/2 cană de apă naturală
  • 1/2 cană de oțet alb

Pune ingredientele într-o sticlă cu pulverizator și amestecă bine. Folosește acest amestec pentru a-l turna pe oglinzi și curăță fiecare dintre ele cu o cârpă. Atunci când faci această pregătire, gândește-te că îndepărtezi toate energiile rele din acel loc. După ce ai terminat, clătește cârpa cu apă și las-o să treacă prin strecurătoare. Nu o refolosi, deoarece vei păstra toată energia negativă pe care ai eliminat-o din oglinzi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *