Obiectul pe care să nu-l ții niciodată în dormitor. Atrage singurătatea

Scapă de el dacă vrei să îți găsești perechea

Scris de: Daoud Andra

26 Apr. 2023

Obiectul pe care să nu-l ții niciodată în dormitor. Atrage singurătatea

Lucrurile pe care le avem în casă ne pot influența norocul pe multe planuri, potrivit superstițiilor. Niciun lucru nu ar trebui să fie pus la întâmplare sau fără un rost anume. Care este obiectul pe care să nu-l ții niciodată în dormitor, dacă nu vrei să atragi singurătatea.

Acesta este obiectul pe care să nu-l ții niciodată în dormitor

Obiectele din casă, fie că au rol practic sau doar decorativ, ne pot influența norocul, potrivit principiilor Feng Shui. Dacă ești singur, în căutarea unei relații, ar trebui să eviți să pui în dormitor anumite lucruri. Potrivit specialiștilor, nu ar trebui să ai niciodată în camera în care dormi fotografii în care apari singur. Acestea atrag și mai multă singurătate și va fi greu să îți găsești sufletul-pereche.

Citește și: Planta banilor. Cum se îngrijește și unde e bine să o așezi în casă. Atrage abundența și norocul

Dacă vrei totuși să ții fotografii înrămate în dormitor, alege unele de familie. Pozele în care apari alături de părinți, frați, în care ești fericit și ai o energie bună atrag, la rândul lor, energii pozitive pe plan amoros. Imaginile cu familia sunt o proiecție a viitorului și aduc noroc dacă le ai sub această formă.

Mulți oameni au în dormitor o oglindă. Fie că este vorba despre oglinda de pe ușa șifonierului sau o oglindă cu măsuță de toaletă, acest obiect nu ar trebui să se regăsească în dormitor. Se spune că oglinda captează cele mai multe energii și poate încărca atmosfera din camera în care dormi, fără să știi de ce. Mută oglinda în hol sau în dressing, în loc să o ții în dormitor, dacă nu vrei să atragi energiile negative.

Citește și: Obiectul care nu are ce căuta în dormitor. Ce trebuie să faci pentru a alunga ghinionul și energiile negative, trucul banal

La ce să renunți dacă vrei să îți găsești jumătatea

Un alt principiu Feng Shui spune că o casă prea încărcată sau prea aglomerată te poate împiedica să îți faci o relație. Principiul este acela că, dacă ar veni încă o persoană în acea locuință, nu ar fi suficient loc. Renunță, așadar, la hainele pe care nu le mai porți, la obiectele pe care nu le mai folosești și fă loc în viața ta pentru noi oameni și experiențe. O casă aerisită atrage mai multe energii bune decât una ticsită de lucruri.

Citește și: Obiecte interzise în dormitor. Nu au ce căuta în camera în care dormi, atrag ghinionul

Renunță la toate obiectele vechi, rupte, ciobite sau deteriorate, dacă nu vrei să atragi ghinionul și sărăcia. Potrivit tot acelorași principii Feng Shui, lucrurile care nu mai sunt în stare bună de funcționare nu sunt de bun augur într-o casă. Oricât de greu ți-ar fi să te desparți de ele, este nevoie să renunți la a le mai păstra, pentru a atrage norocul și prosperitatea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
8.7 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *