Obiectul pe care să nu-l ții niciodată în dormitor. Poate atrage energia negativă în viața ta

Cum să îți aranjezi dormitorul pentru a atrage energia pozitivă în viața ta
Obiectul pe care să nu-l ții niciodată în dormitor. Poate atrage energia negativă în viața ta

Dormitorul trebuie să reprezinte un loc de relaxare, un loc pentru odihnă și pentru momente frumoase alături de persoana iubită. Pentru a te asigura că este confortabil, verifică obiectele din el. Multe dintre ele nu au ce căuta în această cameră deoarece atrag energia negativă. Scapă de ele!

Cum trebuie să arate dormitorul pentru a atrage energia pozitivă. Obiectul care nu are ce căuta acolo

Un dormitor confortabil nu este doar o cameră frumos decorată, ci un loc unde este numai energie pozitivă. Potrivit Feng Shui, pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să ții cont de câteva reguli care vor contribui la armonia și fericirea din viața ta.

Obiectul pe care nu trebuie să îl ții niciodată în dormitor este televizorul. În această cameră nu trebuie să pui disopozitive electronice (computer, laptop, televizor sau telefon). Toate dispozitivele de acest fel aduc prea multă energie negativă, care nu poate fi gestionată.

Ce culori sunt recomandate pentru dormitor

Aprinde lumânări parfumate cu diferite armoe: măr, scorțișoară, vanilie, flori, fructe. Specialiștii Feng Shui recomandă să aprinzi astfel de lumânări aproape în fiecare seară înainte de a merge la culcare, deoarece lumânările creează o atmosferă caldă, relaxantă și sporește pasiunea.

Folosește culori. Pentru a crea o atmosferă plăcută în dormitor totul pleacă de la mobilierul ales și nuanțele folosite pentru pereți. Dacă vrei dormitor cu mobilier clasic, cel mai bun mod de a adăuga puțin culoare este să folosești obiecte luminoase de interior.

Alege oglinzi în loc de poze. Ia oglinda preferată și așaz-o în dormitor, astfel încât să fie orientată spre o fereastră sau o ușă și să reflecte spațiul deschis, ceea ce va face camera mai mare vizual. Este foarte important să nu pui două oglinzi față în față deoarece energia se va roti într-un cerc.

Unde se așază de fapt patul în dormitor

Alege cu grijă locul în care așezi patul. Se recomandă să pui patul cât mai departe de intrarea în cameră, lângă perete. Nu trebuie să dormi sub o ferestră deoarece Feng Shui spune că energia va zbura prin ea. Picioarele nu trebuie îndreptate către ușă. Cel mai bun loc pentru patul tău poate fi ales în felul următor: stai cu spatele la ușă și privește în dreapta.

Decorează dormitorul cu ce îți place ție. Pune flori pe lângă pat pentru a avea mai mult confort, personalitate și varietate.

Vezi și – Cinci lucruri pe care trebuie să le faci în dormitor pentru a te odihni mai bine. Aceste mici detalii fac diferența

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *